Leuk volgens Saare: ‘in dit café krijg ik een echt thuisgevoel’

Door Jolinda van Alfen 13 januari 2019

Wij van indebuurt Arnhem weten veel hotspots te vinden, maar kennen ze niet allemaal. Daarom schakelen we graag de hulp van de Arnhemmers in. De echte locals, die Arnhem op hun duimpje kennen en nóg meer weten dan wij. Fotograaf Jacqueline de Wit ging op pad met haar trouwe camera en vraagt Arnhemmers: waar kom jij nu het liefst?

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Dit is Saare

Foto: Jacqueline de Wit

Deze week tipt Saare Stellingwerf ons een aantal toffe plekken in de stad. Ze studeerde in Amsterdam, maar is geboren en getogen in Arnhem.

Lost in Wanderland

We komen Saare tegen bij Wanderland (ja met een A) in Klarendal.  Voor Saare mag Lost in Wanderland op 1. “Je vindt hier eigenzinnige, unieke en kleinschalige producten, die je niet in de gangbare winkels tegenkomt. Er is een heel divers aanbod, van kleding, sieraden en klein huisraad.

Lost in Wanderland winkelen

Nu open10:30 - 18:00

Hommelstraat 60, Arnhem

Bekijk meer:winkelen

Modekwartier

Het Modekwartier: veel meer dan mode.

Wat Saare betreft is het Modekwartier de leukste winkel- en wandelwijk van Arnhem. “Het is volgens mij ook de warmste wijk, met veel sociale contacten en bescherming naar elkaar.”

Café Vrijdag

Foto: Café Vrijdag

“Ten eerste woon ik er dichtbij en ligt het op de wandelroute, naar eigenlijk alles. Maar ik noem het ook omdat je hier een fijn thuis/buurthuis gevoel krijgt. Er is leuk personeel en een lekkere en betaalbare kaart.”

Café Vrijdag cafés

Nu open11:00 - 01:00

Velperbuitensingel 21A, Arnhem

Bekijk meer:cafés

Daar is ‘ie weer: park Sonsbeek

Foto: indebuurt Arnhem

Favoriete plek van Saare is de achtertuin van Arnhem. “Park Sonsbeek is favoriet vanwege het sociale karakter, met de witte villa, de lazy king en er wordt best veel georganiseerd.”

Huize Oostpool

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Toneelgroep Oostpool (@toneelgroep_oostpool) op

“Dit is helemaal leuk met studentenkorting, maar je kan er vaak al voor 10 euro naar een voorstelling! Ik kom er al van kinds af aan, het is een mooi klein theater, waar je je als publiek betrokken voelt bij een voorstelling. Het gezelschap is erg leuk en drinkt samen met het publiek achteraf een drankje.”

Toneelgroep Oostpool theaters

Nieuwstraat 58, Arnhem

Bekijk meer:theaters

 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.