Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens Madelon: ‘hier eet je de lekkerste sushi van Arnhem’

Door Madelon Spierenburg 17 mei 2020

De beste tips krijg je natuurlijk van échte locals. Madelon is onze nieuwste gastredacteur en weet de leukste plekjes uit Arnhem te tippen. Ze loopt van kinds af aan al door Arnhem en kent de stad als geen ander. Wil je weten wat haar favoriete plekken in Arnhem zijn? Lees dan snel verder.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Even voorstellen: gastredacteur Madelon

Hai, ik ben Madelon, 18 jaar oud en geboren en getogen in Arnhem. Een echt Arnhems meisje dus! Normaal gesproken reis ik elke dag heen en weer naar Utrecht voor de opleiding Journalistiek die ik volg. Naast mijn studie werk ik met veel plezier bij Musis en Stadstheater Arnhem. Ik maak deel uit van het horecateam en ben dus vaak te vinden achter de bar!

Thuiszitten is niks voor mij. Ik ben een bezig bijtje en verzin elke dag wel iets nieuws om de dag door te komen. Ik heb daarom tijdens deze coronacrisis een nieuwe hobby gevonden, kleding pimpen met textielverf! Daarnaast ben ik vanaf vandaag gastredacteur bij indebuurt Arnhem! Ik heb er erg veel zin.

Gelateria Gusto

ijs
Foto ter illustratie: Pixabay

Wat IJssalon Trio op de Steenstraat voor de bewoners van Arnhem Noord betekent, betekent Gelateria Gusto dat voor mij. Heerlijkheid op een hoorntje (of in een bakje voor de liefhebbers). Gusto vind je in Winkelcentrum Schuytgraaf. Zeker met het lekkere weer en de hashtag Support Your Locals in gedachten, loop ik regelmatig even langs voor een bolletje ijs, of twee!


Meer over Gelateria Gusto ontdekken?

Gelateria Gusto

Gesloten08:00 - 20:00

Pallas Atheneplein 65, Arnhem

Werfpaviljoen aan de Rijn

pontje stadsblokkenwerf

Op dit moment ligt het pontje naar deze mooie plek stil en is het werfpaviljoen aan de Rijn dicht maar dat betekent niet dat je er niet naartoe kunt. Op het kleine strandje kun je met lekker weer goed ‘chillen’ zoals mijn vriendinnen en ik dat noemen. “Het lijkt net alsof je niet in Arnhem bent”, zei ik toen ik er voor het eerst kwam. Een andere kijk op de stad, letterlijk.


Meer over Stadsblokkenwerf en Werfpaviljoen ontdekken?

Stadsblokkenwerf en Werfpaviljoen restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Stadsblokkenweg 51, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Coehoornpark

Foto: De Gelderlander Rolf Hensel

Het terrein waar vroeger de Kleine Eusebiuskerk stond is in 2013 omgedoopt tot een klein stadspark. Het park wordt beheerd door buurtbewoners en daarnaast zijn er soms ook diverse evenementen. Ik vind het heerlijk om er ’s zomers samen met mijn oma te zitten. Ook heb ik al meerdere malen mogen genieten van eetkraampjes en livemuziek. Een stukje groen midden in de stad.

Restaurant Koi

sushi arnhem
fotocredit: Pixabay

Dit restaurant moet toch wel echt in mijn top 5 favorieten staan, Koi. Ik ben een echte sushi fan en vind Koi de lekkerste van Arnhem. Ik houd ervan om uit eten te gaan, geniet van het lekkere eten en de gezelligheid. Ik kan niet wachten tot de restaurants hun eerste klanten weer mogen ontvangen. Ik ga denk ik alvast een tafeltje reserveren!


Meer over Sushi Koi ontdekken?

Sushi Koi all you can eat

Geopend13:00 - 22:00

Gele Rijdersplein 2, Arnhem

Bekijk meer:all you can eat

Stadsblokken Meinerswijk

Foto: indebuurt Arnhem

De groene grens tussen Arnhem Noord en Arnhem Zuid. Naast de belangrijke functie die het gebied vervult tijdens hoogwater is het ook een mooie plek voor recreatie. Ik vind het fijn om er met lekker weer een stuk te skeeleren of te fietsen. Als je onderweg even wilt rusten zijn er ook genoeg plekken waar je even kunt neerploffen in het gras of aan het water.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.