Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens local Mirte: ‘fijn geïnspireerd te worden door andere creatieve disciplines’

Door Brechtje van Dam 16 september 2017

Wij horen graag van jullie, onze lezers, wat er nou echt het leukste is aan Arnhem. Daarom laten we elke week een local aan het woord om te vertellen over de Arnhemse hotspots. Deze week: Ontwerpster Mirte Engelhard. Eerder schreven wij al over haar, nu neemt Mirte zelf het woord.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Park open

leuk volgens local mirte
foto: Park Open

“Fijne sfeer, gemengd publiek en verschillende muziekstijlen smelten samen op deze mooie plek. Ik ben zo’n beetje opgegroeid in Sonsbeek park en besef me hoe ouder ik wordt hoe prachtig deze plek is. Ongedwongen, ontspannen en ontmoetingsplek.”

Mensen Zeggen Dingen

leuk volgens local mirte
foto: facebook Mensen Zeggen Dingen

“Mensen Zeggen Dingen organiseert Spoken Word evenementen op locatie en festivals. Iedere vorm van woordkunst krijgt een podium. Een combinatie zoeken van literatuur, theater, rap, cabaret en improvisatie. Goede sfeer met een boel creatieve mensen. Voor mij als modeontwerper is het erg fijn geïnspireerd te worden door andere creatieve disciplines gecombineerd met een leuke avond uit.”

Wij schreven eerder al over Tim Lenders, organisator van Mensen Zeggen Dingen.

8-bit

leuk volgens local mirte
foto: facebook 8-bit

“8-bit is een bijzondere plek, klein en heel fijn. Super lekker eten op de begane grond en in de kelder een plek om te dansen! Een (eet)cafe waar een andere sound en sfeer hangt dan ik gewend ben van Arnhem.”


Meer over 8-bit ontdekken?

8-bit restaurants en horeca

Vandaag gesloten

tullekensteeg 8, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Bar Groen


Meer over Collectie De Groen ontdekken?

Collectie De Groen cafés

Vandaag gesloten

Weverstraat 40, Arnhem

Bekijk meer:cafés

Mirte Engelhard

leuk volgens local mirte

“Natuurlijk mijn eigen winkel waar ik met hart en ziel keihard werk om mijn dromen te realiseren. Mijn werk onderscheidt zich door nonchalant vallende kleding met een prettig draagcomfort, geometrische vormen en combinaties van stoffen en patronen die een genuanceerd geheel vormen. De collectie heeft door de ingenieuze technische oplossingen een herkenbaar handschrift. Mijn winkel/atelier is te vinden in het Modekwartier. Ik bied klanten de mogelijkheid een kijkje te nemen in het atelier. Een echt Arnhems product van een echt Arnhems meisje 😉 ”


Meer over Mirte Engelhard ontdekken?

Mirte Engelhard kledingwinkels

Vandaag gesloten

Klarendalseweg 134-A, Arnhem

Bekijk meer:kledingwinkels

Ben jij ook een echte local en heb je leuke tips? Laat het ons weten!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.