Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens Lidy: ‘dit is mijn verstopte pareltje van Arnhem!’

Door Jolinda van Alfen 25 mei 2020

Dat Arnhem veel leuks te bieden heeft, weten wij natuurlijk als geen ander. Helaas gooien het coronavirus en de bijbehorende maatregelen flink roet in het eten. Gelukkig kunnen we de fijnste plekken wél met elkaar delen en herinneringen ophalen. Vandaag is de 33-jarige Lidy van der Kemp aan de beurt om haar lijstje te delen. Welke plekjes zijn haar favoriet en/of mist zij?

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Dit is Lidy

Maak kennis met Lidy, een student Social Work aan de HAN in Nijmegen. “Ik ben stapelgek op de kleine kroegjes en eetgelegenheden in Arnhem en mis het dan ook enorm om af en toe – ik blijf een student – eens naar de volgende plekken te gaan!” Dit zijn de plekken die Lidy het meest mist in Arnhem, zitten er favorieten van jou bij?

Swipe!

Bistro De Bok

“Arnhems oudste bistro, in de Duizelsteeg. De lekkerste gerechten van de houtskoolgrill met fantastische bediening. Kan niet wachten om weer te gaan!”

bistro de bok
foto: Bistro de Bok

Quetzal de chocoladebar

“De heerlijkste brownies, warme chocomel met echte vloeibare chocola met keuze uit 4 verschillende smaken chocola….HEAVEN!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Quetzal-Arnhem chocoladebar 🍫 (@quetzalarnhem) op

Eetcafé sint Jan

“Bij Sint Jan kan alles, lunchen, borrelen, dineren, op het terras van een wijntje genieten! Personeel weet van wanten en voor de bierliefhebber veel keus! Schappelijke prijzen en ouderwets gezellig.

Het Moortgat

“Heerlijke kleine kroeg, met zoveel biersoorten dat het niet anders kan dan dat jouw favoriet te verkrijgen is. Het is gezellig, iedereen is welkom en het is kleinschalig. Zeker aan te raden!”

Foto: Google

Oranje koffiehuis

“Dit is mijn verstopte pareltje van Arnhem. Er zijn maar weinig plekken in Nederland waar je soms kunt genieten van o.a live bluesmuziek, en dit is mijn favoriet. Je mag komen kijken straks na de crisis, als je maar een plekje voor mij over laat!”

Foto indebuurt

Lees ook:

Leuk volgens Madelon: ‘hier eet je de lekkerste sushi van Arnhem’

De beste tips krijg je natuurlijk van échte locals. Madelon is onze nieuwste gastredacteur en weet d...

Leuk volgens Sophie: ‘hier eet je de lekkerste vegan pasta’s en gnocchi in Arnhem’

De beste tips krijg je natuurlijk van échte locals. Sophie de Bree is onze nieuwste gastredacteur en...

Leuk volgens Elisah: ‘Hier kun je alle planten ter adoptie afstaan’

Indebuurt Arnhem weet veel hotspots te vinden, maar kent ze niet allemaal. De hulp van Arnhemmers is...

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.