Leuk volgens Jim: ‘Rung is perfect voor vegetariërs zoals ik’

Door Joep Oerlemans 9 juni 2018

Wie weet nou beter waar je moet zijn dan jullie, de echte locals? De Arnhemmers die hier al jaren wonen, hier geboren zijn of pas net kennis aan het maken zijn met onze mooie stad. Iedere Arnhemmer heeft wel een favoriet plekje in de stad. Deze week tipt Jim Kasteel (26) ons.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Local Jim

Dit is Jim. Hij is een geboren en getogen Arnhemmer. Opgegroeid in de Burgemeesterswijk en woont nu in Heijenoord. Hij drinkt graag een drankje met zijn vrienden in Arnhem.

Een hapje eten bij Rung

Rung-Arnhem
Thais restaurant Rung in de Ruiterstraat Arnhem.

Jim komt heel graag bij restaurant Rung. “Ik ben vegetariër en daar ze hebben ze genoeg keuze. Ik houd ook veel van pittig eten, en daar weten ze wel raad mee. Een keer was het zo pittig dat zelfs ik het niet helemaal aan kon.”

Rung restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 21:00

Ruiterstraat 43, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Fijne herinneringen aan de AKU-fontein

de AKU vindt Jim de mooiste fontein van Arnhem. Hij heeft er een hoop fijne herinneringen aan. “Als klein kereltje ging ik daar met vrienden in zwemmen en ravotten.”

Een drankje bij STAN&CO

stan&co arnhem

Voor een lekker biertje mag je Jim best wakker maken (net als ons trouwens). “Ik ga graag naar STAN toe. Ze hebben er een heerlijk terras waar je bijna altijd zon hebt. Ik vind de gin-tonics ook erg lekker.”

STAN&CO restaurants en horeca

Nu gesloten10:00 - 00:00

Willemsplein 46, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Willemsplein blijft het mooiste

Het Willemsplein is zo’n plek waar Jim helemaal dol op is, omdat er zoveel gebeurt. “Er valt altijd iets te zien. Je kan heel mooi Park Sonsbeek, de trolleybussen en het station zien.”

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.