Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens Ine van Burgsteden: ‘in de zon is alles in Arnhem mooi’

Door Brechtje van Dam 24 februari 2019

Wij van indebuurt Arnhem weten veel hotspots te vinden, maar kennen ze niet allemaal. Daarom schakelen we graag de hulp van de Arnhemmers in. Fotograaf Jacqueline de Wit gaat op pad en vraagt Arnhemmers: waar kom jij nu het liefst? Deze week aan de beurt: Ine van Burgsteden.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Even voorstellen…

ine van burgsteden leuk volgens local
fotocredit: Jacqueline de Wit

Dit is Ine van Burgsteden, ondernemend bestuurder. Ze is gespot door indebuurt in de Weverstraat voor de nieuwe winkel van Spijkers en Spijkers, waar zij als trotse vriendin van Riet en Truus Spijkers hun mooie nieuwe onderneming komt bewonderen.

 7 straatjes

7 straatjes Trix en Rees

“Als de zon schijnt dan vind ik eigenlijk alles mooi aan Arnhem, maar met name de 7 straatjes zijn dan extra aantrekkelijk.”

Nonne

ine van burgsteden nonne
fotocredit: facebook Nonne

“Eindelijk weer een echte boutique! Dat zijn er wat mij betreft te weinig in Arnhem. Hier staan verkopers met liefde en bevlogenheid.”

Verheyden

Vooral de binnentuin van Verheyden is de moeite waard. Je eet er klassiek Italiaans/Frans (zo lekker!). De huisgemaakte paté maar ook de pasta pesto zijn aanraders. Het voelt er vertrouwd, de sfeer is prettig en het interieur met oog voor detail gekozen.”

Chi-Mento

chi-mento arnhem sportschool in arnhem

“Bij deze sportschool kom ik sinds kort. Ik houd helemaal niet van sporten, maar in dat geval is deze gym echt de beste optie.”

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.