Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens Hulya: “Ik ben verslaafd aan de Pinky Rose Spiced Lemon and Rose”

Door Hulya Akkurt 5 mei 2019
Hulya (21) is opgegroeid in de Achterhoek, maar woont sinds ze is begonnen met de opleiding journalistiek in het mooie Arnhem. Sinds kort schrijft ze dan ook met veel plezier artikelen voor indebuurt Arnhem. Vooral mensen maken haar erg nieuwsgierig. Daarom luistert ze graag naar mensen met een bijzonder verhaal. Lees hier alles over haar Arnhemse hotspots. 
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Even voorstellen…

Dit is Hulya Akkurt, onze allernieuwste gastredacteur. Hulya schrijft onder andere interviews voor indebuurt Arnhem.

Iveau – Burgers & Wijnbar

Foto: Facebook Iveau Burgers & Wijnbar

Lekker eten is ook zeker iets waar ze geen ‘nee’ tegen zegt: “Bij Iveau serveren ze gewoon de beste burger van Nederland. Ze hebben niet voor niets in 2016, 2018 en 2019 een prijs gewonnen voor ‘lekkerste burger.’ Ik ben dan ook vaak hier te vinden als er iets gevierd moet worden. Ineens moet alles gevierd worden.. oeps.”


Meer over Iveau Burgers & wijnbar ontdekken?

Iveau Burgers & wijnbar restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 00:00

Kleine Oord 78, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

HADA HAIR

fotocredit: HADA HAIR
Eens in de zoveel tijd is het nodig om even langs de kapper te gaan. Hulya gaat het liefst langs bij HADA HAIR: “Ik vind het heerlijk om soms even langs te gaan bij de kapper. Wat ik heel fijn vindt aan HADA HAIR is dat ze gespecialiseerd zijn in het knippen van krullen met een speciale techniek. Eén keer langsgaan en je hebt gelijk je gezonde krullen weer terug.”

Meer over HADA HAIR ontdekken?

HADA HAIR

Vandaag gesloten

Jansbinnensingel 2A, Arnhem

STAN&CO

stan&co arnhem

In het weekend of in de vakantie ergens een drankje doen met vriendinnen is ook iets waar Hulya van houdt: “Ik ga eigenlijk altijd standaard naar Stan & Co wanneer ik een drankje ga doen met vriendinnen. Ik ben een beetje verslaafd aan de ‘Pinky Rose Spiced Lemon and Rose.’ Het is een heerlijke sparkling lemonade met lekker veel ijs. Heerlijk verfrissend vind ik dat.”

Meer over STAN&CO ontdekken?

STAN&CO restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 00:00

Willemsplein 46, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Rozet

Voor alle tentamens en deadline is ze vaak te vinden bij Rozet: “Ik leerde tot aan een halfjaar geleden eigenlijk alleen maar thuis. Op een gegeven moment vroeg een klasgenoot mij om mee te gaan naar Rozet om samen te leren voor een tentamen. Ik was gelijk verkocht. Ik merk dat ik mij toch wel wat beter kan concentreren in de bieb dan thuis.”

Meer over Rozet ontdekken?

Rozet bibliotheken

Gesloten13:00 - 17:00

Kortestraat 16, Arnhem

Bekijk meer:bibliotheken

MAMS Coffee & More

mams
fotocredit: facebook Mams
Hulya vertelde al dat ze gelukkig wordt van lekker eten. Daarom mag MAMS Coffee & More ook echt niet ontbreken op haar lijstje: “Ik ben niet een grote koffiedrinker, maar die van MAMS vind ik wel heel lekker. Koffie met stroopwafel, witte chocola of karamel, niets is te gek. Daarnaast vind ik de Thai Tea Latte ook heerlijk.

Meer over Mams ontdekken?

Mams koffiebars

Gesloten11:00 - 20:00

Willemsplein 45, Arnhem

Bekijk meer:koffiebars
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Favorieten van

adv.