Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens Esmée van den Akker: ‘de pukkels bieden een prachtig uitzicht’

Door Brechtje van Dam 3 februari 2019

Wij van indebuurt Arnhem weten veel hotspots te vinden, maar kennen ze niet allemaal. Daarom schakelen we graag de hulp van de Arnhemmers in. De echte locals, die Arnhem op hun duimpje kennen en nóg meer weten dan wij. Fotograaf Jacqueline de Wit ging op pad met haar trouwe camera en vraagt Arnhemmers: waar kom jij nu het liefst? Deze week aan de beurt: Esmée van den Akker.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Even voorstellen…

esmee van den akker leuk volgens local
fotocredit: Jacqueline de Wit

Dit is Esmée, gespot bij Focus Eten + Drinken. Ze is afgestudeerd van ArtEZ en heeft een eigen atelier waar ze video’s en sculpturen maakt.

De ‘pukkel’ op de kerk

Foto: indebuurt Arnhem

De favoriete plek van Esmée is de ‘pukkel’ op de Eusebiuskerk. Zou ze daar de glazen balkons mee bedoelen? ‘Een weergaloos uitzicht door de hoogte en het glas. Het is een beetje eng, maar op een goede manier!’

De Posbank

Posbank boom
Foto: Herman van Alfen

‘Hier kom ik graag dankzij de mooie diversiteit aan natuur, waar elk seizoen een speciaal karakter heeft. Bijvoorbeeld de lammetjes in het voorjaar en de picknicks in de zomer.

Focus Filmtheater

Focus filmtheater arnhem

Zowel het filmtheater als Focus Eten + Drinken vind Esmée zeer de moeite waard. ‘Ik vind de nieuwe locatie levendiger dan het oude Focus. Jonger.’ Esmée werkt bij Focus maar ook op haar vrije dagen komt ze er graag.


Meer over Focus Filmtheater ontdekken?

Focus Filmtheater bioscopen

Audrey Hepburnplein 1, Arnhem

Bekijk meer:bioscopen

Brew2Cup

Brew2cup Arnhem

‘Een gezellige koffiekelder, met goede koffie en in huis gebrande bonen. Het is ook een fijne en rustige plek om te werken!’


Meer over Brew2Cup ontdekken?

Brew2Cup koffiebars

Gesloten09:00 - 17:30

Kortestraat 28, Arnhem

Bekijk meer:koffiebars
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Favorieten van

adv.