Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even voorstellen: onze nieuwe Commercieel Redacteur

Door Janneke Siemes 7 november 2019

Een echte Achterhoeker die vluchtte naar Arnhem, maar moeite had om zich thuis te voelen. Inmiddels woont ze hier zes jaar en heeft de charme van de stad ontdekt. Ze staat te popelen om haar ontdekkingen te delen. En zich aan jullie voor te stellen.

Hoi! Ik ben Janneke, de nieuwe Commercieel Redacteur van Indebuurt Arnhem. Ik ben opgegroeid tussen de weilanden en dieren in het pittoreske Etten, mijn liefde voor de dieren en natuur zit dus diep geworteld. Verder ben ik dol op koken, muziek en praten, lees; veel praten.

De wijde wereld in

Na mijn middelbare schooltijd had ik het wel gezien in de Achterhoek, daarom koos ik voor een vervolgopleiding in Arnhem. Op zoek naar het avontuur in de grote stad! Dit nam ik vrij letterlijk want ik was vaker in de stad te vinden dan op school. Die puberale baldadigheid komt mij nu goed van pas, want Arnhem heeft geen geheimen voor mij. Althans, dat denk ik. Of dat echt zo is daar ga ik natuurlijk bij Indebuurt Arnhem achter komen.

Ik heb even overwogen om bij de politie te gaan (want politie te paard, dat leek mij wel wat) maar daar kwam ik later toch op terug. Crossmedia communicatie, dat bleek een betere keuze. Tijdens deze opleiding heb ik veel nevenactiviteiten uitgevoerd; ik zette mij in als ambassadrice en raadslid voor mijn school en ik schreef artikelen voor het online lifestyle magazine BLVD.

Mijn wekelijkse dosis dierenliefde in Arnhem

Arnhem is voor mij de perfecte middenweg tussen het thuiskomen in de Achterhoek en de hectiek van de randstad. Ik woon in de gezellige drukke binnenstad, dus niets ontgaat mij. Als ik vrij ben wandel ik graag door Sonsbeek en wanneer ik de smaak te pakken heb loop ik ook Park Zypendaal in. Bandjes kijken, dat is mijn favoriete tijdverdrijf! Dus sta er niet van te kijken als je mij dansend in de Willemeen, Luxor of Bar de Groen spot. Mijn wekelijkse dosis dierenliefde vind ik bij de kinderboerderij in Presikhaaf, of ik vraag toestemming om het paard van een agent te aaien. Waarom is de bereden politie anders iedere donderdag in het centrum van Arnhem te vinden? 😉

Weet jij nog een plek in Arnhem met veel diertjes of heb je andere nieuwtjes? Laat het me vooral weten! Stuur een mailtje naar [email protected]

Lees ook

De Groen in Arnhem: kunst kijken en gezond lunchen

Eindelijk gebeurt er iets met een van de pareltjes van de binnenstad. De oude 'dansschool' in de Wev...
luxor arnhem theater

10x prachtige foto’s van het Luxor theater toen en nu

Al in het jaar 1915 werd theater Luxor gebouwd in onze stad, in opdracht van Frans van Laeken, dan d...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer over

Arnhemmers

adv.