Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De favorieten van onze nieuwe gastredacteur Lotte

Door Jolinda van Alfen 6 december 2017

Niemand weet beter wat de mooiste plekken van Arnhem zijn dan de inwoners, de echte locals. Jullie dus. Daarom vragen wij Arnhemmers naar zijn of haar favoriete plekken. Wil jij dolgraag jouw tips delen, kijk dan even hier. Vandaag deelt onze nieuwe gastredacteur Lotte Straal haar hotspots. 

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Sonsbeek

Who needs Central Park when you got Sonsbeek? Nee, dat is een grapje natuurlijk. Maar Sonsbeek staat echt stipt bovenaan in mijn lijstje met favoriete plekken. Het park is heerlijk om doorheen te wandelen met je vriend, hard te lopen met een vriendin of gewoon lekker te chillen. Sonsbeek blijft het hele jaar door leuk.


Meer over Stadsvilla Sonsbeek ontdekken?

Stadsvilla Sonsbeek restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 23:00

Tellegenlaan 3, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Winkelcentrum Kronenburg

kronenburg winkelcentrum
foto: Kronenburg

Dit overdekte winkelcentrum heeft niet eens zoveel bijzondere winkels, maar het is gewoon relaxt om door heen te struinen. Je kunt er leuke woonideetjes op doen bij de Xenos en Blokker of een lekkere ijskoffie drinken bij de Hema bijvoorbeeld. En dat laatste is trouwens echt een aanrader!

De Korenmarkt

korenmarkt
De Korenmarkt mag natuurlijk ook niet missen in mijn lijstje. Door de vele terrasjes die bij elkaar komen, ziet het er altijd gezellig uit. En wat is er nou leuker dan mensen kijken? Waar je gaat zitten maakt eigenlijk nooit heel veel uit, het is vaak zoeken naar een plekje in het weekend.

House of Billiards

house-of-billiards niet-hipster plekken in arnhem
Als ik geen zin heb om uit te gaan, maar toch iets wil doen, vind ik House of Billiards echt ideaal. Lekker een potje poolen met vrienden, ouwehoeren en genieten van de muziek en een drankje. Zeker garantie voor een leuke avond!


Meer over House of Billiards ontdekken?

House of Billiards sportcentra

Gesloten12:00 - 02:00

Jansplaats 24-2, Arnhem

Bekijk meer:sportcentra
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.