Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7x Arnhemse fitchicks op Instagram

Door Lois de Vries 17 juli 2019

Genoeg sportscholen in Arnhem dus ook genoeg sportieve mensen. Fitchicks zijn een hele hype als we Instagram moeten geloven. Maar hebben wij die ook in ons geliefde stadje? No worries! Wij hebben 7x Arnhemse fitchicks voor je op een rijtje gezet;

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Annejeliza

Voor wat leuke festival en fitness kiekjes moet je zeker bij Annejeliza wezen. Deze prachtige meid heeft niet alleen de spieren maar ook zeker de looks!

Jante de Vries

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🖤🌑 Comming Back stronger 🌑🖤 – – Afgelopen weekend moest super zijn! Voor het eerst hadden we een familie weekend in Friesland!! Omdat wij in Arnhem wonen en de rest van de familie in Friesland en wij als familie enorm veel werken en iedereen het tegenwoordig zo druk heeft hadden we eindelijk een weekend gepland! – – Man wat keek ik er naar uit! Eerst bruiloft van vrijdag omdat ik dat ook belangrijk vond, en daarna de auto in op naar Grou! Eenmaal onderweg werd ik al niet lekker! Om 03:00 uur ging het mis 🤢 alles eruit! – – Zaterdag hele dag in de boot op bed gelegen wat een ellende terwijl de hele familie 10 meter verder zat! Ik kon niks zo ziek! Samen met me lover naar huis zaterdag avond @tbexkens ellende was die reis! En gisteren ochtend nog niks beter! Pfff wat is het verschrikkelijk om ziek te zijn! – – Dan besef ik pas hoe heerlijk het is als je je goed voelt! Dus even voor iedereen als je je goed voelt wees blij 🙌🏼💪🏼 – – Heb dus niks gedeeld dit weekend, kon enkel de binnenkant van mijn ogen zien! En in mijn deken als een kleine baby liggen! – – Hoop snel weer de oude Jannie te zijn 🖤 Comming Back stronger 💪🏼🖤 – Voor degene die vandaag de gym in gaan! 💪🏼 rock iT en als je niet meer kunt nog 3x extra voor mij drukken 💪🏼 – #fitdutchies #fit #fitness #fitnessmotivation #fitfamnl #dutchfitgirls #bodyengineers #dutchfitgirl #bodyengineersofficial #dutchfitness #fitnessaddict #excercise #goaldigger #inspiration #motivation #dedication #gymshark #gymsharkwomen #gymsharkflexleggings #gymsharkleggings⁣ #FuelYourAmbition #fitbodylife #bodyenfitshopnl #reebok #reeboknl

Een bericht gedeeld door J͢A͢N͢T͢E͢ D͢E͢ V͢R͢I͢E͢S͢ (@jantedevries) op

Wil jij de perfect abs? Volg dan Jante op Instagram. Naast fitness foto’s plaatst ze ook de meest leuke fashion foto’s!

Shardamarwa

Deze fitchick staat graag in de sportschool en geeft daarnaast bootycamps in hartje Arnhem, hoe nice! Naast fitness krijg je ook een inzicht in wat Sharda graag eet om fit te blijven.

Patty Verbruggen

Wie zegt dat je niet prachtig en fit kunt zijn boven de 40 jaar? Patty laat jou zien dat leeftijd alleen maar een nummer is en jij dit ook kunt!

 Ester Dobro

Je kunt deze fitchick vinden bij de gewichten! Naast de meest mooie fitness foto’s laat ze ook een stukje zien van haar dagelijkse leven en feestjes.

Ken jij of ben jij een fitchick? Laat het ons dan weten!

Lees ook

Inspiratie! 7x Arnhemse fashionlovers die je wil volgen op Insta

In Arnhem hebben we ontzettend veel modebewuste mensen rondlopen, mede dankzij het Modekwartier en d...

Arnhem op z’n mooist: 9x Instagrammers met de tofste foto’s van onze stad

Zo nu en dan een half uurtje (of langer) Instagrammen op #Arnhem is helemaal niet vervelend. Mede da...

Om te volgen: 7x Arnhemse bedrijven met een prachtige Instagrampagina

Instagram. Je kunt het gebruiken om foto's te delen voor je vrienden en deze te bekijken, nieuwtjes ...
Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.