Wandeling met gids – WALK ALONG – SNERTWANDELING

Aerdt

Op zondag 11 december is het de nationale snertdag 2022 én de internationale dag van de bergen. De perfecte dag voor een speciale editie van onze Walk Along!

Deze editie van de Walk Along vindt plaats op 11 december vanaf minicamping de Rijnstrangen in Aerdt. Het is de thuisbasis van 360° Explore gids Niels. Opgegroeid in het Gelders Eiland is hij zondag één van de 360° Explore gidsen die er op de speciale Walk Along voor zorgt dat je de mooiste stukjes van de Rijnstrangen te zien krijgt. Wij zijn er klaar voor. En oma Bos óók! Met het traditionele snert recept van Twentse bodem. Wij kijken er naar uit je te zien!

We luiden het nieuwe winterseizoen in en maken een prachtige struintocht door het ruige rivierenlandschap. Na afloop van de wandeling staat er verse snert, koffie en thee klaar en is er nog voldoende tijd om met elkaar te dromen over alle mooie reisbestemmingen. Wil je een eigen drinkbeker meenemen zodat we geen wegwerpbekertjes hoeven te gebruiken op de Walk Along? En denk je aan wat snacks en een broodje voor tijdens de wandeling (op weg naar de snert)?

Tip: neem hoge (berg)wandelschoenen mee i.v.m. modderige stukken door de regenval en schone schoenen en sokken voor de terugweg!

Interesse in deze activiteit?

Naar website

Agendapunten

Agendapunten in Arnhem

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Winter Wonderland”

Winter Wonderland

  • Van 9 dec t/m 9 jan
Winter Wonderland
Ga naar “Kerstmarkt in Arnhem”

Kerstmarkt in Arnhem

  • Van 11 dec t/m 17 dec
Ga naar “Wonderlijke Familie Kerstshow”

Wonderlijke Familie Kerstshow

  • 18 december 2022
Wonderlijke familie kerstshowWonderlijke familie kerstshow
Ga naar “Wandeling met gids – WALK ALONG – SNERTWANDELING”

Wandeling met gids – WALK ALONG – SNERTWANDELING

  • 11 december 2022