Kom overnachten in Hotel Haarhuis en bepaal zelf de prijs!

Topper

Hotel Haarhuis

Foto: Hotel Haarhuis

Restaurant Locals opende op 10 december al haar deuren in Hotel Haarhuis. Vanaf maandag 17 januari kunnen inwoners van Arnhem al kennismaken met de keuken van de nieuwste aanwinst van de stad! LOCALS Arnhem introduceert vandaag de Pre-opening LOCALS Experience waarbij je ook nog eens kunt overnachten in Haarhuis. En jij bepaalt de prijs!

LOCALS Arnhem is dé plek waar iedereen kan genieten van een Hollandse keuken op een hoog culinair niveau. Groenten voeren de boventoon en ingrediënten voor de gerechten zijn superlokaal verkregen (zelfs uit eigen hotelkas!).

Vanaf nu kunnen inwoners van Arnhem via LOCALS de Pre-opening Experience boeken voor de periode 17 t/m 23 januari 2022. Deze ervaring bestaat uit een mooi 3-gangenmenu, uitgeserveerd in een luxe hotelkamer van Hotel Haarhuis voor €37,50 p.p. Maar dat is nog niet alles: Na het diner begint de hotel-experience. Je brengt de nacht door op dezelfde kamer waar men heeft gedineerd en kan de volgende ochtend genieten van een uitgebreid ontbijt. Voor de overnachting inclusief ontbijt kies je zelf het bedrag dat je ervoor wil betalen.

De enige vereiste om deel te nemen is dat je kan aantonen dat je inwoner bent van Arnhem. Wees er snel bij, want per nacht is het aantal kamers dat voor deze actie is gereserveerd beperkt. Boeken kan via www.locals-arnhem.nl voor maximaal twee personen per boeking.

Agendapunten

Agendapunten in Arnhem

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Hommelsemarkt Hemelvaartsdag 26 mei 2022”

Hommelsemarkt Hemelvaartsdag 26 mei 2022

  • Hommelsemarkt
  • 26 mei 2022

Topper

Ga naar “Free Your Mind festival”

Free Your Mind festival

  • Van 4 jun t/m 5 jun