Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FADOpelos2

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Podium Het Colofon
Bakkerstraat 56 6811 EJ Arnhem
Datum: 21 okt 2020
Prijs: Vroege vogel: €12,- Regulier: €15,-
Dit concert zal plaatsvinden van 21.00 - 22.00 (zonder pauze) in een intieme setting, tussen de boeken in Boekhandel Het Colofon, volledig ingericht volgens de meest recente richtlijnen van het RIVM. Voor dit concert zijn enkel kaartjes via voorverkoop verkrijgbaar.

Met hun deelname aan de SBS6 TV-hit “We Want More” in de zomermaanden van 2020 weet FADOpelos2 menig muziekliefhebber diep te ontroeren. FADOpelos2 brengt Portugese Fado op een zeer intieme manier: zang en gitaar!

In juli 2019 brachten ze hun eerste EP ‘Bairro Alto’ uit, en de opnames voor hun tweede EP zijn op dit moment in volle gang.
Muziek vol emotie, dat is waar het bij FADOpelos2 om gaat. Laat u meevoeren door de straten van Lissabon en droom weg bij het spel tussen zang en gitaar.

𝗥𝗮𝗹𝗽𝗵 𝗖𝗼𝘂𝗹𝗱 𝗕𝗲

Voorafgaand aan het concert draait de Nijmeegse DJ Ralph Could Be een selectie van zijn favoriete Fado-platen. Ralph is in Arnhem, Nijmegen en ver daar buiten bekend om zijn DJ-sets waarin hij muziek uit alle hoeken van de wereld draait. Wat niet iedereen weet is dat Ralph ook een fervent liefhebber van het levenslied is, en zo ook van het Portugese levenslied!

Meer over Podium Het Colofon ontdekken?

Podium Het Colofon vrijetijd en uitgaan

Gesloten09:00 - 18:00

Bakkerstraat 56 , Arnhem

Bekijk meer: vrijetijd en uitgaan

Lees mee en reageer!