Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bandjes kijken in het wild

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Coehoornpark
Hoek van de Coehoornstraat Nieuwe plein Arnhem
Datum: 27 sep 2020
Evenementtijden:
- 27 sep 2020 vanaf 19:00 tot 20:00
Hoe lang is het geleden dat jij een band in het wild hebt zien spelen? Vast veel te lang. Daarom geven jou een unieke mogelijkheid om jouw favoriete lokale helden in het wild te spotten! Ga je met ons mee op safari?
  • Deze bands kun je gaan zien:
    THE HUBSCHRAUBER staat al jaren bekend als een van de toonaangevende alternative rock bands van Gelderland. Onlangs presenteerden ze hun nieuwe plaat ‘Protector, Distractor’.
  • DUNTER FLINN uit Gennep won vorig jaar de Roos van Nijmegen. Ze maken gevatte, meeslepende rock met een flinke dosis synths, die doet denken aan Wilco en The Flaming Lips.
  • De Arnhemse driemansformatie ELASTIC TIME TRAVELER laat je een karakteristiek geluid van vroeger te horen. Rauwe blues, soul met een vleugje rock.
  • New kid on the block YOUTH RESERVE maakt hoopvol melancholische synthpop met sterke jaren ’80 invloeden. Hun pas uitgebrachte debuut EP Tides oogstte lof op internationale muziekblogs.
  • Ook gloednieuw zijn THE GARNALS, de nieuwe formatie van ex-Alaskans Twan Stoffels en Lasse Schothorst . Geïnspireerd door onder andere The Brian Jonestown Massacre en Kurt Vile, maken ze lo-fi indie rock die rinkelt en rammelt. En dat is precies de bedoeling!
Let op: vanwege rondvliegende virussen is het aantal beschikbare kaartjes beperkt. Wees er dus snel bij!!

Meer over Coehoornpark ontdekken?

Coehoornpark vrijetijd en uitgaan

Coehoornstraat 60, Arnhem

Bekijk meer: vrijetijd en uitgaan

Lees mee en reageer!