Winnen! Kamperen bij Ruimtekoers Festival

Door Jolinda van Alfen 11 november 2017

Stel je voor: je vindt kamperen super leuk en je houdt ook nog eens van dansen en festivals. Maar herfst dus regen en kou. Dan hebben wij de oplossing: kamperen op Ruimtekoers Festival!

Op de laatste nacht van Ruimtekoers festival, zaterdag 25 november, kun je in het festivalhoofdkwartier A Place To Be kamperen op de indoor camping genaamd Stiekem Slapen. En je hoeft niet eens je eigen tent op te zetten: die staat al voor je klaar.

Neem wel zelf een luchtbed en slaapzak mee. Voor 20 euro kun je met maximaal 3 personen in een tentje kruipen nadat je de hele nacht hebt gedanst op campingdisco Stiekem Dansen. En ‘s ochtends word je wakker met een heerlijk ontbijtje.

Over Ruimtekoers

Ook dit jaar is er weer een mega-ballenbak en nog veel meer leuks. Check onze tips en je weet wat je niet wilt missen dit jaar.

Foto: Peter Erinkveld

Gratis kamperen

Wil jij kans maken op een nachtje gratis kamperen op Ruimtekoers? Indebuurt Arnhem mag een tentje weggeven. Inclusief een welkomstdrankje en een ontbijtje in de ochtend.Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief. Doe dit vóór 22 november en je maakt automatisch kans op die campingplek voor het tofste festival van dit najaar. Als jij gewonnen hebt krijg je van ons bericht. Win je niet dan krijg je toch onze wekelijkse nieuwsbrief vol met nieuws, winacties en weetjes over Arnhem. Ook hartstikke leuk natuurlijk.