Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

[GESLOTEN] Winnen: wij mogen vier keer een diner voor twee weggeven bij het nieuwe FoodVia

Door Janneke Siemes 3 februari 2020

Een plek als FoodVia kon Arnhem nog wel gebruiken. Lekker en lokaal eten voor een schappelijke prijs én daarmee ook nog bijdragen aan een beter milieu. Wij zijn fan! Daarom geven wij vier keer een diner voor twee personen weg, zodat jij binnenkort ook fan bent.

Sinds januari is FoodVia geopend aan de markt, in het pand waar eerst Treffen zat. Bij FoodVia kun je vers en lokaal genieten voor een betaalbare prijs. Gezond en eerlijk eten was nog nooit zo lekker! Omdat wij jullie graag laten proeven hoé lekker gezond kan zijn, geven wij vier diners  voor twee personen bij FoodVia weg. Dit is een uitgebreide avondmaaltijd waarin je kunt kiezen tussen vlees of vega. Doe mee en maak kans op een avondje genieten met een vriend, vriendin, collega of lief familielid.

Hoe doe je mee?

Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel, schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Arnhem en je maakt automatisch kans op een diner voor twee bij FoodVia. Met onze nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Arnhem. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. Geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 16 februari 2020. Op maandag 17 februari krijgen de winnaars een bericht.

*Let op: ook als je al ingeschreven staat op de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Voorwaarden

Wij trekken een winnaar uit alle nieuwsbriefinschrijvingen. Deze winnaar krijgt van ons per e-mail bericht. Het is dus belangrijk om je e-mailadres en naam goed in te vullen en je e-mail goed in de gaten te houden.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.


Meer over FoodVia ontdekken?

FoodVia restaurants en horeca

Geopend07:30 - 21:00

Markt 33, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.