Tijd voor een nieuwe look? Indebuurt geeft een metamorfose weg!

Aangeboden door Salon B 4 februari 2019

Wil jij nieuw haar voor het voorjaar? Kan je haar wel een goede boost gebruiken, of ben je gewoon toe aan een compleet nieuwe look? Of misschien wil jouw buurvrouw/vriendje/moeder/neef wel een keer goed verwend worden bij een van de leukste haarsalons van Arnhem. Doe dan nu mee met de winactie en maak kans op een complete metamorfose bij Salon B!

Over Salon B

Of je nou op zoek bent naar eerlijk en deskundig haaradvies, het perfecte stylingproduct, een glanzende kleur of gewoon een damn good haircut, bij Salon B ben je aan het juiste adres. Elke salon is ingericht in speciale zones en in elke zone beleef je onze expertise en staan eerlijk advies en jouw tevredenheid voorop. Kortom; de perfecte plek voor een metamorfose!

Salon B kapper Arnhem

Wat kun je winnen?

Als jij meedoet aan deze winactie maak je kans op een complete haarmetamorfose bij Salon B. De deskundige stylisten van Salon B nemen jouw haar onder handen en gaan met jou bepalen wat je nieuwe look gaat worden. Maar dat is nog niet alles: indebuurt Arnhem is bij jouw metamorfose aanwezig en maakt mooie foto’s van voor én na de behandeling! Natuurlijk verschijnt jouw complete metamorfose dan ook op onze website, zodat je even onze ‘bekende Arnhemmer’ van de week bent 😁

Hoe kun je winnen?

Meedoen is heel makkelijk: schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief van indebuurt Arnhem. Ben je al lid van de nieuwsbrief? Dat maakt niks uit, je kunt gewoon meedoen. En maak je geen zorgen: je krijgt geen dubbele mails.

Meedoen aan deze actie kan tot en met 15 februari 2019. Op maandag 18 februari krijgt de winnaar bericht en wordt er samen met jou en Salon B een afspraak gemaakt voor je metamorfose.

Deze winactie is inmiddels gesloten. Je kunt je niet meer inschrijven.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Salon B Meer over Salon B ontdekken?

Salon B kappers

Nu gesloten09:00 - 20:00

Jansbinnensingel 21, Arnhem

Bekijk meer:kappers

adv.