Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Partytime! Wij mogen de allerlaatste kaarten van Feestbeesten festival weggeven

Door Jolinda van Alfen 8 mei 2019

Heb jij na Koningsdag de smaak lekker te pakken en wil je nog wel verder feesten? Dan heb je geluk, er zijn nog een paar kaarten beschikbaar voor het Feestbeestenfestival van zaterdag 11 mei. En wij mogen de aller-allerlaatste kaarten ook nog eens weggeven!

De organisatie van het festival heeft nog eens kritisch gekeken naar het terrein en alsnog een handvol plekken kunnen creëren. Die laatste kaartjes zijn vandaag de verkoop in gegaan. De verwachting is dat ook deze snel uitverkocht zullen zijn. Maar…niet getreurd, want indebuurt mag de allerlaatste kaarten weggeven!

Line up

Wat je allemaal kunt verwachten op 11 mei bij het Feestbeesten Festival? “Nou, ten eerste een grote festivaltent met de leukste muziek voor iedereen die houdt van 90s en het Levenslied”, vertelt Joey Hartkamp. “Ook de beach stage kijken we erg naar uit, een podium aan de rand van het terrein, zodat je lekker op het strand kunt hangen met een drankje.” Want het gaat vast wel lekker weer worden, daar gaan we vanuit!

Natuurlijk zal Joey zelf optreden maar daarnaast zie je nog een hoop andere grote namen op het podium: onder andere Jannes en Tino Martin betreden de stage maar ook 2 Unlimited, Mental Theo en de Snollebollekes. Van links naar rechts en op de kop, dat wordt een feestje! De hele line up bekijk je hier.

Win kaarten

Speciaal voor de indebuurt lezers zijn er 10 x 2 kaarten beschikbaar gesteld door de organisatie. Hoe tof is dat! Wil jij kans maken op een vrijkaartje? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Uit alle inschrijvingen kiezen we 10 geluksvogels die twee kaartjes winnen. Ontvang je onze nieuwsbrief al? Ook dan kun je je inschrijven, je krijgt dan natuurlijk geen dubbele mails van ons, maar doet wel mee aan de winactie! Je kunt tot vrijdag 10 mei, 12.00 uur meedoen. Daarna ontvangen de winnaars via mail bericht van de organisatie.

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

adv.