Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker begin van het nieuwe jaar: wij mogen kaarten weggeven voor ASM Festival!

Door Jolinda van Alfen 4 januari 2020

Deze actie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen!

Het nieuwe jaar is amper begonnen of wij zijn al volop plannen aan het maken. Herkenbaar? Uiteraard staat zaterdag 29 augustus al met dikke rode letters in onze agenda. De line-up van ASM Festival is weer behoorlijk awesome; Kensington, Davina Michelle, Nicky Romero en meer. En jij kan daar gratis en voor niks bij zijn! Hoe? Lees snel verder.

Grote namen dus op deze editie van ASM festival. De organisatie verwacht dit jaar weer meer bezoekers te trekken met het aansprekende programma. Waarom je AMS niet wilt missen? Dat lees je hier.

Wat kost dat?

Een kaartje voor het festival gaat 38,50 euro kosten, inclusief reserveringskosten. Meer hierover lees je op de website van ASM Festival. En als je zeker wilt zijn van een plekkie in de dansende menigte, dan scoor je daar meteen een ticket.

Kaarten winnen!

Of je waagt eerst een kansje. Wij mogen van de organisatie namelijk kaartjes weggeven. Hoe leuk is dat? Indebuurt mag 3 keer 2 vrijkaarten weggeven!

Wat moet je doen om te winnen? Dat is heel simpel.

Stap 1: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Doe dit voor 27 januari 2020, dan selecteren wij de winnaars. Als jij gewonnen hebt krijg je van ons bericht. Win je niet dan krijg je toch onze wekelijkse nieuwsbrief vol met nieuws, winacties en weetjes over Arnhem. Ook hartstikke leuk natuurlijk. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Stap 2: duimen draaien!

Nog even de spelregels: meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 26 januari 2020. Op maandag 27 januari 2020 krijgen de winnaars een bericht.

*Let op: ook als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

 

 

adv.