Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoera! Er komt tóch een Hoogte80 en indebuurt geeft kaarten weg!

Door Jolinda van Alfen 13 augustus 2020
Het Hoogte80 Festival is al jaren een hoogtepunt van het Arnhemse festivalseizoen, letterlijk en figuurlijk. In mei kon de twaalfde editie van het festival vanwege de coronacrisis niet doorgaan. Voor alle teleurgestelde fans is er goed nieuws, volgende week is er een klein zusje van het Hoogte80 festival. En jij kunt kaarten hiervoor winnen!

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen
Het heeft er lang naar uitgezien dat Hoogte80 pas zou terugkeren in 2021. Maar samen met Café Kroon en het gloednieuwe Café Bosch (daarover lees je later vanavond meer op indebuurt Arnhem) heeft de organisatie nu een manier gevonden om een ‘klein zusje’ te organiseren. Het Hoogte80 Theater Terras gaat aankomende woensdag 19 augustus van start en duurt tot en met zondag 23 augustus.

Coronaproof festival

Om te voldoen aan alle richtlijnen van de RIVM -want ieders gezondheid staat natuurlijk voorop- is de opzet wel anders dan je gewend bent. Waar het festival ‘normaal’ duizenden bezoekers per dag trekt, die vrij kunnen rondwandelen en cultuursnuiven, zijn er nu maximaal drie voorstellingen per dag voor 150 bezoekers.

En je krijgt per 2 personen een eigen tafeltje toegewezen, zodat je altijd op 1,5 meter afstand van anderen zit. Heel bijzonder aan deze opzet is dat bij de lunch- en dinervoorstellingen een heerlijk driegangenmenu wordt geserveerd. Zo kun je niet alleen cultureel maar ook culinair genieten!

Vijf dagen lang Theater Terras

Het Hoogte80 Theater Terras biedt de mogelijkheid om vijf dagen achter elkaar iets anders te zien én te eten. Het programma én de menukaart vind je op www.h80festival.nl Let op: vanwege de coronamaatregelen kun je alleen kaarten in de voorverkoop kopen, ook dat kan via de website.

Maar weet je wat misschien wel het allerleukste is? Dat indebuurt twee vrijkaarten mag weggeven voor de lunchvoorstelling van zaterdag, inclusief een driegangenmenu en een welkomstdrankje! Ondertussen kun je dan genieten van dans- en acrobatiek van Marta & Kim. En als grote afsluiter is er een gezamenlijk concert van André Manuel en de ook in Arnhem razend populaire Rocco Ostermann. Deze show is nu al bijna uitverkocht, dus het is niet ondenkbaar dat jij kans maakt op de laatste twee kaarten!

Hoe doe je mee?

Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel, schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Arnhem en je maakt automatisch kans op de twee vrijkaarten voor de lunchvoorstelling van zaterdag 22 augustus. Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Arnhem. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie door onderstaand formulier in te vullen. Geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met woensdag 19 augustus. Op donderdag 20 augustus krijgen de gelukkige winnaars een bericht.

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

adv.