Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Win een gezellig avondje met je vrienden bij JEU de boulesbar!

Door Janneke Siemes 8 september 2020

Plezier met je vrienden: erg belangrijk! Ontspannen een drankje doen, misschien een potje darten of poolen. Of je gaat een balletje gooien bij JEU. Want wij mogen één vriendengroep blij maken met een gratis Borrel en Boule arrangement voor vier personen.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen

Een avond ouderwets gezellig balletjes stoten, in Utrecht was het al bekend fenomeen. Sinds september kunnen wij ook verkassen naar JEU voor een uitdagend potje jeu de boules, drinks en bites.

Let the good times roll

Aan mede-eigenaar Huub van der Vecht en bedrijfsleider Luc van de Sant hebben we deze toffe nieuwe plek te danken. Huub: “In 2018 opende JEU in Utrecht en het is een groot succes. De Coehoornstraat in Arnhem leent zich perfect voor een tweede vestiging: ruim negenhonderd meter aan oppervlak dichtbij het centrum en treinstation Arnhem-Centraal.” Mede vanwege corona moesten ze de openingsdatum drie keer verplaatsen, maar op 2 september gaat het eindelijk gebeuren. “Het was een flinke verbouwing, er moesten veel muren uitgebroken worden en het pand was sterk verouderd. Er is ook flink geïnvesteerd in de luchtbehandeling en het luchtfilter. Een prettig klimaat en goede luchtzuivering is belangrijk. Vooral bij een binnenactiviteit.”

Dus wat doe je als je zin hebt in iets anders dan bier drinken in het café, naar de bios of de poolhal? Dan ga je vanaf nu naar JEU! Foto: indebuurt Arnhem

Boules, bites en beers!

Wat je kunt verwachten van deze nieuwe hotspot? Naast een gezellig potje jeu-de-boules kun je er terecht om een hapje te eten of een lekker speciaalbiertje te drinken. Luc: “We zijn gek van speciaalbieren dus een uitgebreid bierassortiment mag niet ontbreken.” De heren zorgen zelf voor de variatie op de kaart, maar niet zonder eerst te proeven. “Inmiddels hebben we er een stuk of zestig geproefd en de spannendste combinaties uitgezocht. Je vindt twintig verschillende bieren op de kaart en we hebben nog vijftien bieren buiten de kaart om.”

Foto: JEU de boulesbar
Foto: JEU de boulesbar

Fancy borrelplanken en streetfood

Wat staat er op het menu? Actief bezig zijn geeft trek, dus JEU heeft een stevige menukaart. Ga voor de Plank de Petanque: een rijk gevulde borrelplank met warme én koude lekkernijen (ook verkrijgbaar in een vegetarische versie), tarte flambee of een flinke burger; van de vertrouwde klassieker tot vegan versie.

Foto: JEU de boulesbar
Foto: JEU de boulesbar
Foto: JEU de boulesbar

Win een gratis Borrel en Boule arrangement

Wij mogen een avondje borrelen en boulen weggeven voor vier personen. Hierin zit inbegrepen:

  • een eigen jeu de boulesbaan voor 110 minuten;
  • vier drinks per persoon met de keuze uit: bier, fris of huiswijn;
  • zes bites per persoon;
  • en een echte JEU tattoo voor alle deelnemers, want dan hoor je er natuurlijk pas écht bij 😉

Meedoen is makkelijk

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Meer hoef je niet te doen. Sta jij al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Vul alsnog je gegevens gewoon in, dan doe je automatisch mee (je ontvangt de brief dan niet dubbel). De gelukkige winnaar krijgt van ons bericht. Succes!

 Deze bijdrage wordt je aangeboden door JEU de boules bar. Meer over JEU de boules bar ontdekken?

JEU de boules bar

vrijetijd en uitgaan

Gesloten16:00 - 23:00

Coehoornstraat 56, Arnhem

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.