Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Trek dat tuinpak maar alvast aan: hier in Arnhem haal je binnenkort gratis planten

Door Jolinda van Alfen 9 maart 2020

We wachten nog even af tot het mooie weer nadert, maar als het zo ver is dan gaan we weer flink aan de slag in de tuin of op het balkon. Hoe leuk is dat: binnenkort scoor je bij Intratuin een gratis plant. Maak die tuin maar zomer proof!

Niks is natuurlijk echt gratis dus moet je voor deze actie wel één tegel uit je tuin inleveren. De actie is namelijk: tegel eruit, plant erin.

Groen moet je doen

Deze actie is bedacht door vereniging Groei & Bloei en Intratuin om de wereld wat groener te maken. Hoe groener je tuin hoe meer vogels en vlinders er komen. Daarnaast is het beter voor de afvoer van regenwater én blijft de warmte minder lang hangen. Een groene tuin is dus ideaal tijdens een zwoele zomer. Buiten dat is meer groen op straat mooi en draagt het ook nog eens bij aan de biodiversiteit. Win-winsituatie dus!

Hoe werkt het?

Zaterdag 28 maart staat tussen 10.00 en 15.00 uur in alle vestigingen van Intratuin in Nederland een stand van Groei & Bloei. Daar lever je één tegel in en krijg je een voucher voor een gratis actieplant. Meer weten? Je leest het hier. Succes!

Queen Love GIF by Alina Landry Rancier - Find & Share on GIPHY

Lees ook

MAG DAT: een vuurtje stoken in je eigen tuin?

Dat een groot, open vuur maken in je achtertuin niet mag, weet je waarschijnlijk wel. Maar een vuurk...
Bloemen plukken in arnhem

Bij deze pluktuinen in Arnhem scoor je de mooiste bloemen

Als wij aan de zomer denken, dan denken we aan kleurrijke veldboeketten. En die bloemen kun je natuu...

Meer over

Acties

adv.