The day after: hier scoor je chocola voor een prikkie

Door Jolinda van Alfen 6 december 2017

De pakjesboot verdwijnt aan de horizon. De kerstbomen poppen als paddenstoelen op in de stad. En je kunt nu heel voordelig de lekkerste chocola scoren in Arnhem. Wij houden van december! Deze chocoladeaanbiedingen spotten wij voor je. Rennen langs onze route!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Olala Chocola ruimt op

Eigenaar Jasper is druk bezig met het maken van prachtige arrensleeën en kerstboompjes van chocola als wij binnenstappen. Het is duidelijk, de chocoladeletters die hij over heeft moeten plaats maken! Je koopt ze in stukjes a 5 euro per kilo of gewoon nog helemaal heel. De 3e chocoladeletter krijg je gratis.

Olala Chocola speciaalzaken

Nu gesloten09:00 - 18:00

Rijnstraat 58, Arnhem

Bekijk meer:speciaalzaken

Quetzal heeft er nog een paar!

Ook bij Quetzal zijn de allerlaatste chocoladeletters nu in de aanbieding. Mocht eigenaar Chris er nog een paar overhouden dan maakt hij er ook voordelige brokken van. En als je er toch bent, proef dan meteen de lekkere chocolademelk met marshmallows even?

Quetzal speciaalzaken

Nu gesloten13:00 - 17:30

Weverstraat 12, Arnhem

Bekijk meer:speciaalzaken

Traditionele brokkendag bij Mousset

Zeg je 6 december in Arnhem, dan zeg je brokkendag bij Mousset. De eerste choco-addict stond al om 06.00 uur voor de deur om zeker te weten dat hij de eerste zou zijn om voor 10 euro per kilo chocolade in te slaan. Om half 11 was de rij als vanouds lang.

Mousset speciaalzaken

Nu gesloten09:00 - 18:00

Koningstraat 66, Arnhem

Bekijk meer:speciaalzaken

Veel voor weinig

Wij zagen bij de Hema dat de letters daar bijna uitverkocht zijn. Niet zo gek, al het Sint-snoepgoed is vet in de aanbieding.

Hema warenhuizen

Nu gesloten12:00 - 18:00

Rijnstraat 38, Arnhem

Bekijk meer:warenhuizen

Voor de helft bij Jamin

Moet je pakjesavond nog vieren, dan sla je nu je slag bij Jamin. Voor de helft van de prijs. Of geef gewoon Sint-chocola met kerst. Kan jou het schelen.

Jamin speciaalzaken

Nu gesloten09:00 - 18:00

Jansstraat 21, Arnhem

Bekijk meer:speciaalzaken

 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶