Kensington live zien? Wij geven kaarten weg voor ASM Festival!

Door Jolinda van Alfen 21 februari 2018

[UPDATE] De winnaars zijn inmiddels gekozen en de kaarten vergeven.

Wij sprongen een gat in de lucht toen de organisatie van het nieuwe festival op de Stadsblokken afgelopen weekend de line-up bekend maakte. Kensington, BLØF, De Jeugd van Tegenwoordig en meer. Dat gaat leuk worden op zaterdag 25 augustus. En jij kan daar gratis en voor niks bij zijn! Hoe? Lees snel verder.

Grote namen dus op de eerste editie van ASM festival. De organisatie verwacht dik tienduizend bezoekers te trekken met het aansprekende programma. Naast de fijne selectie Nederlandse artiesten is er ook plek voor lokale partijen om iedereen van een natje en droogje te voorzien. Daarover vertellen wij later meer!

Wat kost dat?

Een kaartje voor het festival gaat 29,50 euro kosten. Meer hierover lees je op de website van ASM Festival 2018. Vroege vogels kunnen via de Gelderlander een kaartje met 5 euro korting scoren, check deze link.

Kaarten winnen!

En dan zijn er nog die lucky few die wij mogen selecteren om blij te maken met vrijkaarten. Van de organisatie mogen wij namelijk 5 keer 2 vrijkaarten weggeven!

Wat moet je doen om te winnen? Dat is heel simpel.

Stap 1: tag jouw beste vriend/vriendin/moeder of opa met wie jij naar ASM festival wilt gaan op facebook onder onze post.

Stap 2: schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Doe dit voor 28 februari, dan maken wij namelijk de winnaars bekend! Als jij gewonnen hebt krijg je van ons bericht. Win je niet dan krijg je toch onze wekelijkse nieuwsbrief vol met nieuws, winacties en weetjes over Arnhem. Ook hartstikke leuk natuurlijk.

Stap 3: duimen draaien!

[mc4wp_form id=”4708″]

 

 

 

Meer over

Acties Doen