Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

[ACTIE- GESLOTEN] Ken jij FoodVia al? Wij geven 4 x een gratis diner voor twee weg

Door Janneke Siemes 11 februari 2020

Doe jij al mee met deze lekkere winactie? Wij mogen 4 x een gratis diner voor twee weggeven! Niet? Lees dan even verder voordat je deze kans misloopt.

Sinds januari is FoodVia geopend aan de markt, in het pand waar eerst Treffen zat. Bij FoodVia kun je vers en lokaal genieten voor een betaalbare prijs. Gezond en eerlijk eten was nog nooit zo lekker! Omdat wij jullie graag laten proeven hoé lekker gezond kan zijn, geven wij vier diners voor twee personen bij FoodVia weg. Dit is een uitgebreide avondmaaltijd waarbij je kunt kiezen tussen vlees of vega. Doe mee en maak kans op een avondje genieten met een vriend, vriendin, collega of lief familielid.

Tekst gaat verder onder de foto’s >

Foto: indebuurt Arnhem
Fotocredits: Sjoskefotografeert
Foto: indebuurt Arnhem
Foto: indebuurt Arnhem
Fotocredits: Sjoskefotografeert
Foto: indebuurt Arnhem
Foto: indebuurt Arnhem

Wil jij proeven van al dit lekkers? Dan moet je dit doen

Wat je moet doen om te winnen? Heel simpel, wordt abonnee op de nieuwsbrief van indebuurt Arnhem. Hieronder kun jij jezelf inschrijven en dan maak je automatisch kans op een diner voor twee bij FoodVia. Met onze nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes, interviews en uitjes in Arnhem. Krijg je de nieuwsbrief al? Geen zorgen! Ook dan kun je gewoon meedoen aan deze actie. En nee, je zal geen dubbele nieuwsbrieven ontvangen.

Meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 16 februari 2020. Op maandag 17 februari krijgen de winnaars een bericht.

*Let op: ook als je al ingeschreven staat op de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Voorwaarden

Wij trekken een winnaar uit alle nieuwsbriefinschrijvingen. Deze winnaar krijgt van ons per e-mail bericht. Het is dus belangrijk om je e-mailadres en naam goed in te vullen en je e-mail goed in de gaten te houden.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

adv.