Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoera, Bliksem Vers is jarig en trakteert!

Aangeboden door Bliksem vers 13 januari 2020

Bliksem Vers, de lekkerste bezorgdienst van Arnhem is jarig. Deze week bestaan ze drie jaar. We spraken de mannen achter het fornuis om het geheim van hun succes te ontrafelen.

Na drie jaar zwoegen in de keuken is Bliksem Vers een gevestigde naam in Arnhem en omstreken. “Er zijn nog genoeg dingen waar we aan kunnen werken, maar onze gerechten en het bezorgsysteem staan als een bus”, zegt Armin (32) mede-eigenaar van Bliksem Vers.

De groei van Bliksem Vers is merkbaar in hun directe omgeving. Mede-eigenaar Reinard (34) legt uit waarin dit merkbaar is: “Iemand uit mijn persoonlijke kring vertelde laatst hoe zijn visite voorstelde om eten bij Bliksem Vers te bestellen. Echt gaaf om dat te horen!”
“Of dat moment van afgelopen zomer, toen wij samen op een terras zaten en de mensen aan de tafel achter ons zeiden dat ze een ‘Bliksem Versje’ gingen bestellen”, vult Armin lachend aan.

Nooit stoppen met groeien

De mannen zitten na drie jaar nog vol met ambities. Ze breiden zelfs uit: “Mensen uit Oosterbeek kunnen nu óók bij ons bestellen en wij hebben een aantal nieuwe broodjes op de kaart staan.”Zo zijn er een ‘boeren broodje’, een ‘broodje gebakken paddenstoel’, een ‘broodje Coppa di Parma’ en een ‘broodje rookworst’ aan de kaart toegevoegd. Zin in een stevige Hollandse avondmaaltijd? Probeer dan eens onze hutspot, stamppot rode biet, stamppot boerenkool of huisgebakken roseval aardappel met geroosterde aubergine, knolselderij en cherrytomaat”.

tekst gaat verder onder de foto’s>

Broodje Coppa di Parma - Foto: Bliksem Vers
Broodje gerookte kip - Foto: Bliksem Vers
Boerenbroodje - Foto: Bliksem Vers
Broodje gebakken paddenstoel - Foto: Bliksem Vers

Wie jarig is móét trakteren!

Armin en Reinard zijn de beroerdste niet, daarom trakteren ze vanaf vandaag (maandag dertien januari 2020) bij iedere bestelling op brownies!

Hmmm, wij weten wel waar wij onze lunch gaan bestellen. 

Wees er snel bij want op = op!

Lees ook:

Reinard en Armin over het succes van Bliksem Vers: ‘gezond en gemak gaan goed samen’

Ze werkten veel en lieten vaak eten thuisbezorgen. "Eigenlijk zijn we gestart vanuit onze eigen beho...
bliksem vers

Bezorgrestaurant Bliksem Vers gaat verder uitbreiden

Veel Arnhemmers waren dolblij met de komst van bezorgrestaurant Bliksem Vers, een lekker gezond alte...

 


Meer over Bliksem vers ontdekken?

Bliksem vers restaurants en horeca

Geopend11:00 - 20:00

Vlamoven 34, Arnhem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.