Ho, ho, ho, je krijgt het wel cadeau: lekker uit eten voor heel weinig!

Door Jolinda van Alfen 20 december 2017

Welke dwerg zong ook alweer dat je het niet cadeau krijgt? Nou wij hebben nieuws voor Dopey en vrienden: bij ons krijg je het wel cadeau! Onze redactiekerstman/kabouter heeft twee leuke cadeaubonnen om heerlijk mee te gaan uit eten in zijn witte baard verstopt. En die kun jij winnen!

De bonnen zijn van EtenBij, een gezamenlijk initiatief van restaurants die garant staan voor goed en gezellig uit eten in Nederland. Op de website vind je meer informatie over de deelnemende restaurants.

Nieuwe mexicaan

In Arnhem kun je de bon ter waarde van 25 euro besteden bij Mexicaans restaurant Popocatepetl op het Gele Rijdersplein. Dus ben jij nog niet bij deze new mexican in town geweest? Dit is je kans!

Hoe kun je winnen?

Nou dat is dus heel simpel. Door je hieronder in te schrijven op onze nieuwsbrief. Als je dan op facebook ons ook nog een like geeft (als je dat niet al lang hebt gedaan) en even laat weten waarom jij zou moeten winnen, krijg je bonuspunten. Je mag ook voor iemand anders meedoen, vertel dan even waarom hij of zij een lekker etentje verdient.

Meedoen kan tot en met 27 december. De winnaars krijgen op donderdag 28 december persoonlijk bericht.