Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eethuis Faffie is jarig! ‘We vieren dit graag met onze vaste klanten’

Aangeboden door Eethuis Faffie 1 november 2019

Ze kijken trots terug op twee jaar hard werken. Eethuis Faffie is in korte tijd een begrip geworden in Arnhem. “Het was alsof mensen al op ons zaten te wachten.” Indebuurt blikt terug en kijkt vooruit met eigenaars Manny en Ivan.

Begonnen in Breda

Het horeca-avontuur van Manny en Ivan begint in Breda, waar de oom van Manny een goed lopend restaurant heeft wat zij over kunnen nemen. “Het concept, de combinatie van Chinese en Surinaamse gerechten op de kaart beviel ons goed, dat hebben we zo gelaten.”

Eethuis Faffie aan de Steenstraat. Foto: indebuurt Arnhem

Manny is geboren en getogen in Arnhem, maar opgegroeid met de Chinese keuken. Toch wist zij niet van kleins af aan al dat ze haar eigen restaurant wilde. “Ik heb wel altijd in de horeca gewerkt, mijn ouders hadden ook een restaurant. Ik studeerde Accountancy. Ivan leerde ik in Arnhem kennen, hij is chef-kok.”

Het begin van Eethuis Faffie

Samen besloten ze twee jaar geleden dat het tijd was voor een nieuwe stap, een nieuw restaurant in een andere plaats. Terug naar Arnhem. “We hoorden dat dit pand beschikbaar was en toen ging het heel snel.”

Er moest wel wat gebeuren voor het Eethuis Faffie in Arnhem open kon. “Het was hier heel donker, omdat er een heel laag plafond in zat.” Na een flinke verbouwing merkte het ondernemende stel dat er duidelijk behoefte is aan haar gerechten. “Het was alsof mensen al op ons hadden gewacht, we hadden heel snel vaste klanten.”

Vaste kaart met veel gerechten

De kracht van Eethuis Faffie is volgens Manny dat ze een vaste kaart hebben met een ruime keuze in gerechten. “We bedenken niet vaak nieuwe dingen, mensen weten bij ons waar ze aan toe zijn. Wat we maken, doen we goed en we werken veel met verse producten.”

Eethuis Faffie

Chinees en Surinaams eten

Zowel Manny als Ivan zijn helemaal thuis in de Chinese keuken. Manny lachend: “Misschien dat we bij ons thuis vroeger één keer per jaar aardappelen aten.” De Surinaamse gerechten leerden zij in het restaurant in Breda maken. Een goede en unieke combinatie, waar zij dan ook niet vanaf willen stappen. “Dit is waar klanten ons van kennen. Kwaliteit uit de Surinaamse en Chinese keuken.”

Toekomstplannen

Voor de toekomst heeft het stel nog wel plannen. “Sowieso met Faffie in de Steenstraat doorgaan en misschien op termijn nog een vestiging op een andere locatie erbij.”

Wil jij het verjaardagsfeestje met Faffie meevieren? Dat kan, want het eethuis heeft een fijne aanbieding:

Geroosterde kip met Surinaamse nasi met meer dan 50% korting

Eethuis Faffie is jarig en bestaat 2 jaar! Dat feest laten ze natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan...

Meer over Eethuis Faffie ontdekken?

Eethuis Faffie chinese restaurants

Gesloten13:00 - 22:00

Steenstraat 10, Arnhem

Bekijk meer:chinese restaurants

adv.