Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doe jij al mee? Zoveel Arnhemmers stuurden al post voor de indebuurt kerstkaartenactie

Door Redactie indebuurt Arnhem 13 december 2019

Hoe leuk zou het zijn als Arnhemse eenzame ouderen wat extra hartverwarmende kerstkaartjes krijgen tijdens deze feestdagen?! Precies daarom houdt indebuurt Arnhem een kerstkaartenactie. Doe jij al mee?

Je kunt je voorstellen dat wanneer je ouder wordt, je wereld ietsje kleiner wordt. Hoe leuk is het dan om een extra kaart in de bus te krijgen tijdens de kerst? Eerder riepen wij al op om voor Arnhemse ouderen mooie kerstboodschappen in te sturen.

Al enkele tientallen kaarten

En dat deden jullie! We vonden elke dag hartverwarmende post in onze brievenbus. We zien kleurrijke kaarten, met lieve teksten. Sommigen bevatten zelfs tekeningen en stempels. Daar worden we blij van! We kunnen nu al zo’n honderd ouderen blij maken met een lieve kaart.

Doe jij al mee?

Hoe meer, hoe beter! Uiteraard klimmen wij als redactie in de pen, maar het zou fantastisch zijn als jullie met ons meedoen. Stuur dus één of meerdere kerstkaarten, tekeningen of knutselwerken met een algemene boodschap naar onderstaand adres. Doe dat vóór woensdag 18 december. Uiteraard doen we ook verslag van het moment dat we bij woonzorgcentrum Vreedenhoff langsgaan met de kaarten.

Redactie indebuurt Arnhem t.a.v. kerstkaartenactie
Jansbinnensingel 1
6811 AJ Arnhem

Wil je de kaart(en) liever persoonlijk langs komen brengen? Dat kan! Kom dan naar bovenstaand adres en gooi ze in de zwarte brievenbus.

Wij brengen ze langs

Nét voor de kerst gaat indebuurt de bewoners van woonzorgcentrum Vreedenhoff verrassen met een grote stapel kerstwensen. Mochten we kaarten over houden, dan gaan we natuurlijk ook nog bij andere verzorgingstehuizen langs.

Lees meer:

Doe mee aan de indebuurt Arnhem kerstkaartenactie voor eenzame ouderen

Stel je eens voor dat je de feestdagen helemaal alleen doorbrengt. Voor veel ouderen in Arnhem is di...

Meer over

Acties

adv.