Deze kerstaanbiedingen moet je hebben: proseccotaart, bordspellen en meer!

Door Jolinda van Alfen 21 december 2017

Om de tijd totdat je salaris eindelijk wordt gestort te overbruggen hebben wij een paar leuke kerstaanbiedingen voor je gespot. 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Proseccotaart

Foto: Hema

Nog geen idee wat je moet koken met kerst dit jaar? Wij ook niet, maar we weten wel wat we als toetje eten! Proseccotaart, niks meer aan doen toch? Je koopt ‘m bij de Hema. Voor tien euro is het alcoholische taartje voor jou.

Hema warenhuizen

nu open09:00 - 18:00

Rijnstraat 38, Arnhem

Bekijk meer:warenhuizen

Driegangendiner voor de helft van de prijs

Zin om het nieuwe jaar goed te beginnen met een lekker etentje? En als je dan toevallig ook nog wat nodig hebt van de Primera hebben wij een fijne aanbieding voor je. Bij besteding van minimaal 15 euro krijg je een dinerbon cadeau. Met deze bon krijg je 50 procent korting op een 3-gangen diner bij deelnemende restaurants.

Primera Arnhem Centrum boekhandels

nu open09:00 - 18:00

Rijnstraat 67, Arnhem

Bekijk meer:boekhandels

Korting bij Intertoys

Nog een leuk spel onder de kerstboom leggen? Check ons lijstje. Of ren naar de Intertoys, daar zijn de spellen in de aanbieding en krijg je 15 procent korting. Bijvoorbeeld op het populaire spel 30 seconds.

Intertoys speelgoedwinkels

nu open09:30 - 18:00

Jansstraat 43, Arnhem

Bekijk meer:speelgoedwinkels

Opwarmen bij Quetzal

Foto: facebook Quetzal

Chocolade is altijd een goed idee. Ook over de apfelstrudel en bij de gluhwijn. Dat zijn de mensen van Quetzal met ons eens, de hele maand december is er een fijne aanbieding: chocolademelk met gluhwein en warme apfelstrudel voor 7,40 euro.

Quetzal speciaalzaken

nu open10:00 - 17:30

Weverstraat 12, Arnhem

Bekijk meer:speciaalzaken

 

 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶