Scoor een pizza to go en krijg een gratis shopper cadeau!

Aangeboden door De Pizzabakkers
t/m 31 mei 2018 t/m 31 mei 2018 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Geef toe: soms wil je gewoon lekker in je pyjamabroek op de bank hangen met een pizza. Even niet aan tafel eten, even niet netjes doen. Maar alsnog wel je wel een echt Italiaanse pizza met verse producten. Want die zijn gewoon het lekkerst, toch?

Hartstikke handig dus dat je jouw perfecto pizza bij De Pizzabakkers gewoon af kunt halen! Bekijk het menu en bel vooraf met het restaurant zodat je jouw pizza direct mee kunt nemen. De hele maand mei krijg je bij elke to go bestelling ook nog een toffe De Pizzabakkers shopper bij je bestelling. Mag je gewoon houden!

De Pizzabakkers is een hippe en écht Italiaanse pizzeria. De pizza’s komen uit Italiaanse houtovens met altijd een dunne, krokante bodem en heerlijk belegd. Er worden uitsluitend verse ingrediënten gebruikt bij De Pizzabakkers en men koopt zo veel mogelijk in van kleine, ambachtelijke producenten.

de pizzabakkers arnhem

Je kunt jouw pizza vooraf bestellen door te bellen met het restaurant op nummer 026 – 737 01 81. Bij De Pizzabakkers zorgen ze dat jouw bestelling klaar staat in de gratis shopper.

De Pizzabakkers pizzeria's

Nu gesloten17:00 - 22:00

Broerenstraat 35, Arnhem

Bekijk meer: pizzeria's