Opleiding hypnose nu met 100 euro korting (voor meer rust en zelfvertrouwen)

Aangeboden door Response Instituut Arnhem
- Geldig vanaf 2 feb 2018 - Geldig vanaf 2 februari 2018 t/m 28 feb 2018 t/m 28 februari 2018 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

We ervaren het allemaal wel eens: zo’n gedachte die uit het niets lijkt te komen, maar die haarfijn antwoord geeft op een probleem waar je net op datzelfde moment mee zit. Daar is niets vreemds of zweverigs aan. Op die momenten heb je contact met je eigen onderbewustzijn.

Beeld je eens in hoe het is als die momenten niet meer ‘toevallig’ hoeven te zijn, maar dat je altijd en overal zelf toegang kunt krijgen tot die rijke informatiebron van het onderbewustzijn. Dat je er elk gewenst moment contact mee kunt maken om antwoorden te vinden op je persoonlijke dilemma’s of om je kwaliteiten te versterken. Die mogelijkheid is er door hypnose.

Wil je kennis maken met hypnose om te zien of het jou verder kan helpen in het leven? Dan is dit het moment, want als je je in februari inschrijft voor de basistraining hypnose bij Response Instituut Arnhem krijg je €100,- korting! Schrijf je nu in op de website van het instituut.

Hypnose kan je helpen stoppen met roken, een andere werkmentaliteit of denkwijze aannemen, meer zelfvertrouwen krijgen, pijn verlichten en nog veel meer. Kijk voor meer informatie over de opleiding op de website van het Response Instituut.

 

Meld je aan met de code ARNHEM2018RIFB om gebruik te maken van de korting.

Response Instituut Arnhem coaches

Europaweg 25 Arnhem, Arnhem

Bekijk meer: coaches