Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis drankje bij Foodvia!

Aangeboden door FoodVia
- Geldig vanaf 3 aug 2020 - Geldig vanaf 3 augustus 2020 t/m 16 aug 2020 t/m 16 augustus 2020 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Ga je shoppen bij Ekoplaza aan het Velperplein? Dan krijg je een bon voor een gratis drankje bij FoodVia! Want zowel bij Ekoplaza als FoodVia vinden ze het samenwerken met andere partijen die zich inzetten voor een duurzaam voedselsysteem belangrijk en fijn. Zo is deze samenwerkingsactie dan ook ontstaan.

Zo krijgen bestaande klanten en gasten even extra voordeeltje. Arnhemmers die deze zaken nog niet kennen, hebben nu natuurlijk éxtra reden om kennis te gaan maken! Ekoplaza is een supermarkt die ondersteunt in een biologische levensstijl. FoodVia is een restaurant waar gewerkt wordt met lokale en biologische producten, rechtstreeks afkomstig van vooruitstrevende boeren. Beiden streven er naar om zo veel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden van dit mooie pure eten en drinken te laten genieten.

 

 

Vanaf maandag 3 augustus krijgt iedere klant bij Ekoplaza Velperplein in Arnhem bij besteding van minimaal 15 euro, een bon voor een gratis kop koffie, thee of een sapje bij FoodVia aan de Markt in Arnhem. Deze actie loopt van 3 augustus tot zondag 16 augustus. De bonnen zijn bij FoodVia in te leveren t/m zondag 30 augustus.

Deze bijdrage wordt je aangeboden door FoodVia. Meer over FoodVia ontdekken?

FoodVia restaurants en horeca

Geopend17:30 - 21:30

Markt 33, Arnhem

Bekijk meer: restaurants en horeca