Arnhem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

25% korting op laserontharen bij Triaderm

Aangeboden door Triaderm Arnhem
- Geldig vanaf 1 jun 2020 - Geldig vanaf 1 juni 2020 t/m 1 sep 2020 t/m 1 september 2020 Topper

Het is alweer tijd voor… Een zomeractie! Begin tussen 1 juni en 1 september met laserontharing van het lichaam en krijg 25% korting op je eerste drie behandelingen!

Zo kun je bijvoorbeeld je oksels laten doen voor €75,- in plaats van €100,-. Of wat dacht je van je bikinilijn? Het te behandelen oppervlak verschilt hierin per persoon, maar je kunt een GRATIS consult inplannen om erachter te komen wat de totale behandeling jou gaat kosten. Een indicatie qua prijs is: €93,75 in plaats van €125,-, als je de hele liesplooi laat behandelen zonder beharing op de bovenbenen, of €112,50 in plaats van €150,- als er een extra stukje bij komt. De behandeling vindt plaats om de zes weken. Direct na je eerste behandeling profiteer je al van een gladdere huid doordat de haren uitvallen.

Wil je meer uitleg over de behandeling? Bel Triaderm of lees meer informatie op hun website.

Note; je wilt niet weten hoe vaak we horen ‘dat had ik jaren eerder moeten doen…’!

Voorwaarden zomeractie 2020
– Actie loopt van 1 juni 2020 tot 1 september 2020.
– Om mee te kunnen doen moet je éérste behandeling binnen de actieperiode vallen. Vanwege de interval van 6 weken die tussen de laserbehandelingen moet plaatsvinden, is het niet mogelijk om 3 behandelingen in de actieperiode te doen.(maar je krijgt dus wél 3 keer korting!)
– Het meedoen met de actie geeft recht op 25% korting op de eerste 3 laserbehandelingen van het lichaam.
– Na de 3e behandeling wordt overgegaan op het normale tarief. Doorgaan is geen verplichting. Wel is er na 3 behandelingen nog geen zekerheid van permanente reductie van de haren.
– Om de haargroei te kunnen laten behandelen, mag de huid ter plaatse niet gebruind zijn door zon of zonnebank. Tevens moeten de haren minimaal 3 weken niet ge-epileerd of geharst zijn. Scheren of het gebruik van ontharingscrème mag wel.
– Indien je in een lopend traject van laserbehandelingen zit bij ons maar de actie gemist hebt, krijg je eenmalig een korting van 50%. Met lopend traject wordt bedoeld dat je nog in 2020 laserbehandelingen hebt ondergaan met een interval van 6 tot 8 weken.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Triaderm Arnhem. Meer over Triaderm Arnhem ontdekken?

Triaderm Arnhem zorg

Geopend09:00 - 17:30

Eusebiusbuitensingel 32, Arnhem

Bekijk meer: zorg