Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zwarte keukens zijn tijdloos en ongelooflijk chic: doe hier inspiratie op voor je eigen interieur

Aangeboden door Moodkeukens 24 oktober 2020

Na jaren en jaren van witte, strakke, hoogglans keukens is het tijd voor een nieuwe, frisse wind door de keukendesignwereld. Volgens Johan den Ouden van Moodkeukens Apeldoorn is de zwarte keuken op dit moment dé meest indrukwekkende trend. Wat blijkt, zwarte keukens passen verrassend goed in elk interieur!

De zwarte keuken met zijn tijdloze uitstraling lijkt permanent zijn intrede te maken in Nederlandse interieurs. Chic en toch neutraal. Klassiek maar ook stoer. Gluur even mee hoe je de donkere keuken ook in jouw interieur verwerkt.

Foto: Kuhlmann Küchen

Van minimalistisch tot robuust

In een zwarte, off-zwarte, antraciete of donkerbruine keuken komen texturen nog beter uit. Denk bijvoorbeeld aan houtnerffrontjes en oneffen, oudijzeren handgrepen, gecombineerd met een stoere roestvrijstalen koelkast en een waanzinnig mooi marmeren keukenblad.

Maar ook in een minimalistische look met greeploze frontjes en in hoogglans of matte afwerking valt de zwarte keuken op een aangename manier op. Of, zoals Venezolaanse architect Reinaldo Leandro de zwarte keuken beschrijft: ‘Het ziet eruit als het schilderij van een Hollandse oude meester. Alles springt eruit, alles voelt levendiger’.

Foto's: Beda Keukens

Vingervrije frontjes

Te gedurfd? Of is je keukenruimte te donker voor een zwarte keuken? Combineer zwart dan met witte of houten elementen voor een balans tussen licht en donker.

En wist je dat je bij het uitzoeken van een keuken allang geen rekening meer hoeft te houden met vieze vingerafdrukken op je nieuwe kastjes? Ook niet bij zwarte frontjes. Door de ontwikkeling van nieuwe toppings zijn ook matzwarte en houtgefineerde zwarte keukens namelijk vingervrij.

Foto: Nolte Küchen

Eigen keuken samenstellen

Wat Moodkeukens een bijzonder keukenspecialist maakt is dat je je eigen keuken volledig kan samenstellen. De showroom – met enkele voorbeelden van adembenemend mooie zwarte keukens – dient als inspiratiebron. Maar de mogelijkheden gaan daarbuiten nog veel verder.

Begin dus met één deurtje. Wil je die handgeverfd met een zichtbare kwaststreek, mat, in hoogglans, met een handingelegd latje of met glas? Elke kleur en houtsoort is mogelijk. Daarna bouw je de greepjes, het werkblad, de kraan en de apparatuur er verder omheen.

Foto: Kulhmann Küchen

Showroom bezoeken

Met keukens van bekende merken als Beda, Kuhlmann en Nolte (Logic) is er bij Moodkeukens aan de Vlijtseweg altijd de perfecte keuken samen te stellen. Met de ervaring van Johan en zijn team hebben al heel wat mensen in én buiten Apeldoorn de keuken van hun dromen laten plaatsen.

Zelf ook op zoek naar een nieuwe (zwarte?) keuken? Dan wil je natuurlijk zelf zien hoe viezevingerproof en gevarieerd de keukens van Moodkeukens zijn. Kom geheel coronaproof langs aan de Vlijtseweg 69 of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Moodkeukens. Meer over Moodkeukens ontdekken?

Moodkeukens

woonwinkels

Gesloten12:00 - 17:00 *

Vlijtseweg 69, Apeldoorn


* Let op: Afwijkende openingstijden

Bekijk meer:woonwinkels

adv.