Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zonneweide: 41 nieuwe huurwoningen in Apeldoorn Oost

Aangeboden door Zonneweide 10 september 2019

In Apeldoorn Oost, vlak naast het historische Groot Schuylenburg, wordt de laatste hand gelegd aan de splinternieuwe wijk Zonneweide. Wie straks graag midden in het groen, maar wel vlakbij het centrum wil wonen heeft geluk: er zijn nog huurwoningen beschikbaar!  

Zonneweide maakt onderdeel uit van de wijk Groot Zonnehoeve en bestaat uit 41 vrije sector huurwoningen. Zo tussen het bosachtige Groot Schuylenburg, het open landschap daarachter en met de A50 om de hoek en het Apeldoornse centrum op 10 minuten fietsafstand is het goed toeven in Apeldoorn Oost!

Karakteristieke woningen

In totaal zijn er 12 typen woningen met elk hun eigen karakteristieke trekjes. Sommige huizen hebben bijvoorbeeld een prachtig geornamenteerd Frans balkon. Andere hebben een tuitgevel of een extra groot raam in de zijgevel. Zie je jezelf het liefst koken in een hoekkeuken, of ga je voor een keuken met eilandopstelling? Heb je het toilet het liefst in je badkamer, of liever apart op de gang? Welke woning je ook kiest, je krijgt hoe dan ook mooie, openslaande deuren met zijramen die zorgen voor een heerlijk lichte woonkamer.

Foto's: Bouwinvest
Foto: Bouwinvest

Drie of vier slaapkamers

Bij elke woning hoort een ruime tuin met houten berging, een greeploze witte Bruynzeel-keuken en een volledig ingerichte badkamer met (apart) toilet. Ruimte is het sleutelwoord in Zonneweide, of je nu kiest voor een woning van 122 m2 met drie slaapkamers of de grootste variant van 158 m2 met vier slaapkamers.

Behalve ruim zijn de huurwoningen in Zonneweide ook gebouwd voor de toekomst. Bijna alle woningen zijn voorzien van zonnepanelen. Daarnaast zijn alle woningen gasloos, aangezien de aardwarmtepomp elektrisch gestuurd is. Parkeren doe je tot slot om de hoek, op de verschillende parkeerhoven. Fijn, want zo blijft het uitzicht rondom je huis zoveel mogelijk groen en autovrij!

Oplevering eind september

De oplevering van de eerste woningen staat gepland voor eind september 2019. Van de 41 woningen zijn er op dit moment nog ruim 30 beschikbaar. Je huurt een woning in Zonneweide vanaf €1.020 per maand. Neem hieronder vast een kijkje en bekijk hier alle woningen per type.

Foto's: Bouwinvest

Wekelijks open huis

Vanaf woensdag 11 september kun je de woningen van Zonneweide wekelijks bezichtigen. Elke woensdag ben je van 16.00 tot 17.00 uur welkom aan De Groene Voorwaarts 359. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden. Wil je specifiek een woningnummer bezichtigen? Neem dan van te voren contact op met het verhuurteam.

Meer informatie over de huurwoningen vind je op www.hureninzonneweide.nl, of klik op de oranje knop hieronder om de woningen direct te bekijken! Ben je geïnteresseerd in een van de huizen in Zonneweide? Schrijf je dan in via de website of neem contact op met de verhuurmakelaars van Verhuurcentrum Apeldoorn (055-5777107) of Wilanka Prins van MVGM (06-20031753).


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Zonneweide. Meer over Zonneweide ontdekken?

Zonneweide dienstverlening

De Groene Voorwaarts, Apeldoorn

Bekijk meer:dienstverlening

 

“”

adv.