Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

VKE Apeldoorn produceert kunststof kozijnen: ‘Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van kunststof kozijnen’

Aangeboden door VKE Apeldoorn 11 juni 2020

Met zijn bedrijf VKE Apeldoorn produceert, levert en monteert Ugur Vin (47) kunststof raam- en deurkozijnen in alle maten en voor elk type huis.

Eigen kunststof kozijnen-fabriek

In 1997 begon Ugur onder de naam VKE Apeldoorn als eenmansbedrijf met het verkopen en plaatsen van kozijnen, maar het was vanaf het begin zijn missie om de kozijnen in eigen beheer te gaan produceren.

In 2007 maakte hij zijn droom waar en breidde hij zijn bedrijf aan de Fluitersweg 64 uit met een eigen fabriek. Tegenwoordig werkt bij VKE Apeldoorn een team van 20 mensen aan de productie en plaatsing van kozijnen voor ramen en deuren. “Het is gewoon een heel mooi product om mee te werken,” zegt Ugur. “Steeds meer mensen ontdekken welke voordelen kunststof biedt ten opzichte van andere materialen. Het is herbruikbaar en dus milieuvriendelijker, sterk isolerend, onderhoudsarm en inbraakwerend.”

VKE Apeldoorn SBS6

VKE Apeldoorn op SBS6 voor de gemiste kijkers.

Posted by VKE Apeldoorn B.V. on Saturday, 25 January 2020

Voor elk type woning

Daarnaast past het bij elk type woning. Of het nu gaat om de renovatie van een authentieke jarendertigwoning of om nieuwbouw, met kunststof kozijnen kan veel meer dan mensen soms denken. Wist je dat je kunststof kozijnen met een houtlook hebt? Door de houtnerf en de toevoeging van dwarslatjes of zelfs glas-in-lood creëer je zelf een authentiek raam met de voordelen van kunststof.

“Je hoeft eigenlijk alleen te bedenken wat voor type je wil. Welke kleur past het best? Wil je de ramen op een andere plek? Wil je insectenwering voor je deur, rolluiken voor je raam?” De rest – van de inmeting tot de plaatsing – kun je overlaten aan het team van VKE Apeldoorn.

Foto's: VKE Apeldoorn

Nieuwe showroom

De kozijnen die VKE Apeldoorn levert worden allemaal in de eigen werkplaats op maat gemaakt. In de nieuwe showroom aan de Fluitersweg 64 op het randje van Apeldoorn en Wenum Wiesel zie je met eigen ogen welke mogelijkheden er allemaal zijn. In bovenstaand filmpje krijg je een kijkje achter de schermen in de productieruimte en showroom van VKE Apeldoorn. Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak om je wensen te bespreken en kom zelf kijken in de showroom!Deze bijdrage wordt je aangeboden door VKE Apeldoorn. Meer over VKE Apeldoorn ontdekken?

VKE Apeldoorn

klusbedrijven

Geopend08:00 - 16:30

Fluitersweg 64, Wenum Wiesel

Bekijk meer:klusbedrijven

adv.