Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwbouw

Veertien stadsvilla’s en dertig appartementen bij station: dit zijn de plannen

28 mei 2020

De bouwborden zijn vanmiddag 28 mei geplaatst: op het braakliggende terrein tegenover de fietsenstalling aan de noordzijde van het station verrijzen straks veertien stadsvilla’s en dertig appartementen.

19 huurappartementen in voormalig schoolgebouw Hoenderparkweg

25 mei 2020

Op zoek naar een huurwoning? De voormalige Prof. Kohnstamm MAVO aan de Hoenderparkweg wordt omgebouwd tot appartementencomplex.

Nieuwe appartementen in Apeldoorn Zuid in verhuur

13 mei 2020

Op zoek naar een centraal gelegen woonruimte in Apeldoorn? In Apeldoorn Zuid komen 19 nieuwbouw-appartementen in de verhuur.

Nieuwe huurwoningen in Zevenhuizen razend populair

15 april 2020

De nieuwe huurwoningen die aan de Dovenetel en Ereprijs worden gebouwd gaan hard; liefst 300 mensen reageerden in de eerste 24 uur.

18 sociale huurwoningen op plek oude school Imkersplaats

7 april 2020

Aan de Imkersplaats in De Maten komen achttien sociale huurwoningen. De woningen komen daar waar eerder school De Zonnehoek en daarvoor De Korf stond, vlak achter winkelcentrum De Maat.

Nieuw woonzorgcentrum Veldhuis aan Kanaal Noord geopend

3 maart 2020

Op maandag 2 maart 2020 heeft zorginstelling KleinGeluk de nieuwe woonzorglocatie Veldhuis aan Kanaal Noord 25 feestelijk geopend.

Ugchelen op de schop: dit zijn de grootse woonplannen

3 maart 2020

Er is te weinig aanbod voor de wat oudere mensen in Ugchelen, maar daar gaat verandering in komen. Op de plekken van de voormalige CODA bibliotheek en tankstation De Witte…

Olaf van Eco Deuren: ‘Het begint vaak met deuren, maar de wereldpolitiek komt daarna ook gerust aan de orde’

29 februari 2020

Veel mensen gebruiken ze dagelijks, maar eigenlijk denk je er nooit over na: garagedeuren. Dat geldt niet voor Olaf Kasche. Hij heeft zijn werk gemaakt van garagedeuren. Of eigenlijk… hij…

Er komt een nieuw appartementencomplex vlakbij station De Maten

13 februari 2020

Groot Zonnehoeve, de nieuwbouwwijk aan de rand van De Maten, krijgt er een appartementencomplex bij. Bijna alle woningen in het 46 appartementen tellende complex zijn inmiddels verkocht.

Deze nieuwbouwprojecten in Apeldoorn hebben nog huizen beschikbaar

9 februari 2020

Altijd al in een gloednieuw huis willen wonen waar je de eerste tien jaar niet meer naar om hoeft te kijken? Dit zijn de beschikbare huizen in huidige nieuwbouwprojecten in…

Pagina 1 van 3

adv.