Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwbouw

Zonneweide: 41 nieuwe huurwoningen in Apeldoorn Oost

10 september 2019

In Apeldoorn Oost, vlak naast het historische Groot Schuylenburg, wordt de laatste hand gelegd aan de splinternieuwe wijk Zonneweide. Wie straks graag midden in het groen, maar wel vlakbij het…

Appartementen en stadsvilla’s op braakliggende terrein van Stationsplein

4 juli 2019

Het plan ligt er al ongeveer twintig jaar, maar nu gaat het gebeuren: op het braakliggend stuk terrein aan het Stationsplein – tegenover de fietsenstalling – komen dertig appartementen en…

Welkoop verhuist hoofdkantoor en distributiecentrum naar Apeldoorn

17 juni 2019

Tuin- en dierspeciaalzaak Welkoop krijgt een hoofdkantoor met distributiecentrum (DC) in Apeldoorn. Het huidige servicekantoor en DC in Ede wordt na de oplevering in oktober 2020 verplaatst naar Apeldoorn.

Bezoek Apeldoornse bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw!

10 juni 2019

Komende zaterdag 15 juni is het de Dag van de Bouw. Op deze dag kun je drie verschillende bouwplaatsen in Apeldoorn bezoeken!

Directeur van fietsfabriek Sparta geëerd in woonwijk Spartahof

14 mei 2019

Waar ooit de Spartafabriek zijn fietsen fabriceerde is nu een nieuwe woonwijk ontstaan. Het Spartahof bestaat uit zestig nieuwbouwwoningen.

Bouw nieuwe Julianakwartier officieel gestart

15 april 2019

Na jaren van rust en een verlaten terrein met bouwhekken is er nu volop bedrijvigheid op de hoek van de Sprengenweg en de Koning Lodewijklaan in Apeldoorn. De bouw van…

Zo gaan de nieuwe woon- en zorglocaties van KleinGeluk eruitzien

21 maart 2019

KleinGeluk, een Apeldoornse specialist in ouderenzorg, gaat op twee markante plekken in Apeldoorn woon- en zorglocaties bouwen voor mensen met dementie en met een indicatie voor langdurige zorg.

Circa zestig eengezinswoningen erbij aan Vlijtsekade

14 maart 2019

Het woongebied aan de Vlijtsekade wordt uitgebreid. Vanaf de huidige bebouwing tot aan het Apeldoornse Sluisje worden circa zestig eengezinswoningen gebouwd.

Je kunt straks wonen in het voormalige Sportfondsenbad en de Koninklijke Wilhelminaschool

24 februari 2019

Jawel, het Sportfondsenbad én de voormalige Koningin Wilhelminaschool worden woonlocaties!

Hartje centrum wordt gepimpt met woontoren en terras

19 februari 2019

Dat braakliggende terrein tegenover McDonald’s in het centrum ligt niet lang meer braak. Het terrein op de hoek van de Hoofdstraat en Kanaalstraat krijgt een woontoren en een woon-winkel-horecacomplex.

Pagina 1 van 2

adv.