Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw woonzorgcentrum Veldhuis aan Kanaal Noord geopend

Aangeboden door KleinGeluk 3 maart 2020

Op maandag 2 maart 2020 heeft zorginstelling KleinGeluk de nieuwe woonzorglocatie Veldhuis aan Kanaal Noord 25 feestelijk geopend.

Tijdens een feestelijke openingsceremonie voor bewoners, medewerkers, vrijwilligers en genodigden opende Paul Blokhuis, staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, de nieuwe locatie. Na de officiële opening mengden bewoners en bezoekers zich tijdens een rondleiding in het nieuwe woonzorgcentrum.

KleinGeluk Veldhuis
Foto: Jan Noorlander

86 woningen

Het nieuwe Veldhuis heeft 86 tweekamerwoningen, twee kamers voor tijdelijk verblijf en een mooie, afgeschermde binnentuin. Bewoners kunnen hun eigen leven hier dus zoveel mogelijk
voortzetten, met professionele 24-uurs zorg en activiteiten gericht op persoonlijk welzijn binnen handbereik.

Elke vleugel van acht of negen woningen heeft meerdere ontmoetingsplekken. Er zijn buurtkamers voorzien van kookmogelijkheden, belevingsplekken met activiteiten en gezellige nisjes en zitjes. Het ontwerp van de nieuwe locatie past daarmee precies bij de visie van KleinGeluk: bewoners ondersteunen om zoveel mogelijk zelfstandig te wonen, met veel mogelijkheid tot ontmoeten en bewegen. Een bewoonster verwoordt het als volgt: “Het heet dan wel KleinGeluk, maar het is een Groot Geluk om hier te mogen wonen.”

KleinGeluk Veldhuis
Foto: Jan Noorlander

Toekomstgericht en duurzaam

‘Vrijheid en veiligheid’ en ‘vernieuwend en verantwoord’ staan bij KleinGeluk voorop bij het bieden van zorg en dagelijks welzijn. De Veldhuislocatie aan Kanaal Noord 25 is dan ook vanuit deze waarden gebouwd en ingericht.

Het moderne en sfeervolle woonzorgcentrum is toekomstgericht en duurzaam gebouwd, zonder het gebruik van gas. Het gebouw is voorzien van zonnepanelen en heeft een goede isolatie. Er zijn verschillende technische mogelijkheden, waaronder huisautomatisering via leefcirkels. Bewoners krijgen hierdoor veel vrijheid en comfort, terwijl de veiligheid gewoon gewaarborgd kan worden.

Werken bij Veldhuis

Iedere dag de moeite waard maken, vanuit persoonlijke geluksmomenten. Dat staat voorop bij wonen én werken bij KleinGeluk. Wil jij ook hieraan bijdragen in het nieuwe, moderne woonzorgcentrum Veldhuis?

Kom er dan werken als Verzorgende IG. Kijk op werkenbij.kleingeluk.nl of bel voor meer informatie met P&O via De Zorglijn: 0800-0604.Deze bijdrage wordt je aangeboden door KleinGeluk. Meer over KleinGeluk ontdekken?

KleinGeluk

verpleeghuizen

Loolaan 1, Apeldoorn

Bekijk meer:verpleeghuizen

adv.