Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Black Friday: megastapelkorting bij deze beddenspecialist in Apeldoorn

Aangeboden door totaalBED Apeldoorn 29 november 2019

Vrijdag is het Black Friday: de dag van knotsgekke koopjes. Bij totaalBED kun je niet één dag, maar de hele week profiteren van geweldige stapelkortingen. Geen geduw en getrek, maar lekker rustig shoppen en daarna lekker slapen…

Black Friday bij totaalBED

Black Friday bij totaalBED
Tot en met zondag 1 december krijg je bij totaalBED extra kassakorting op boxsprings, matrassen, bedbodems en nog veel meer! En het mooiste: de stapelkorting komt nog eens bovenop de lopende aanbiedingen (enkel showroommodellen, losse ledikanten en losse kasten zijn uitgesloten van de Black Friday-actie). Zo krijg je nu bijvoorbeeld dertig procent korting op boxsprings, waar je bij een besteding van duizend euro al honderd euro extra kassakorting krijgt. Mooi meegenomen toch?

De details van de Black Friday-actie van totaalBED:

  • Besteed je tussen de € 1000 – € 1499, dan krijg je honderd euro korting.
  • Besteed je tussen de € 1500 – € 2499 dan betaal je € 150 minder aan de kassa.
  • Koop je voor € 2500 of meer, dan ontvang je € 250 korting op het totaalbedrag.

Kom langs in de winkel aan de Woonboulevard in Apeldoorn of bestel in de webshop.

Gratis bezorging en montage

Heb jij jouw droombed gevonden? totaalBED bezorgt jouw bestelling gratis bij je thuis en de monteur zet dat mooie bed vervolgens ook helemaal voor je in elkaar. En dat bed kan wel tegen een stootje! Bij totaalBED ben je verzekerd van topkwaliteit. De matrassen komen uit België, de bedbodems uit Duitsland , de boxsprings uit Litouwen, kussens en dekbedden zijn van Hollandse bodem.

Proefslapen

Blijkt jouw nieuwe matras nou niet zo lekker te liggen als je had verwacht, dan kun je eenmalig gebruik maken van de omruilgarantie. Elk matras mag je namelijk negentig dagen uitproberen. Niet tevreden? Geen probleem! totaalBED bezorgt een nieuw product aan huis en neemt het oude matras weer mee. Jij betaalt alleen de servicekosten (vijftig euro) en het verschil in prijs.

Voorkomen is beter dan genezen! Wil je graag weten welk soort matras goed bij jou past? De adviseurs van totaalBED helpen je graag bij het vinden van het ideale bed. Maak online een winkelafspraak en laat je adviseren!


Meer over totaalBED Apeldoorn ontdekken?

totaalBED Apeldoorn woonwinkels

Geopend12:00 - 17:00

Het Rietveld 26, Apeldoorn

Bekijk meer:woonwinkels

adv.