Lekker relaxen! 5 x huizen in Apeldoorn met sauna

Door Natalie Polman 13 november 2017

Met dit koude weer bijkomen in je eigen verkwikkende sauna. Het kan in deze vijf huizen die momenteel te koop staan in Apeldoorn.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Een eigen sauna

sauna
foto Funda

In deze eengezinswoning aan de Kruizemuntstraat heb je een tuin op het zuiden en eigen carport, maar het fijnste is toch wel die eigen sauna in de badkamer. Voor €200.000 is dit alles en meer van jou.

Tuinkamer met sauna

sauna
foto Funda

De sauna in dit rijtjeshuis aan de Sluisoordlaan bevindt zich niet in de badkamer, maar in een heuse tuinkamer. Biedingen vanaf €225.000 worden door de verkoper serieus in overweging genomen. 

Infraroodsauna

sauna
foto Funda

Deze onder architectuur gebouwde vrijstaande woning heeft een ‘royale zonnige tuin’ en dat is natuurlijk hartstikke fijn, maar voor de momenten dat de zon zich even niet laat zien, kun je opwarmen in de infraroodsauna in de design badkamer met verder een inloopdouche, ligbad, tweede zwevend toilet, wastafel én vloerverwarming. Als je het koopbedrag van €489.000 weet op te hoesten, wordt het genieten geblazen voor jou deze winter.  

Luxe, luxe, luxe

sauna
foto Funda

Oké, je betaalt bijna een miljoen, maar dan heb je wel een ‘geheel gemoderniseerde/gerenoveerde vrijstaande villa (bouwjaar circa 1890) op 800m² grond’, op een ‘toplocatie aan het Oranjepark’. O en natuurlijk een ruime sauna in een ‘zeer luxe badkamer voorzien van Belgisch hardstenen vloer’ met verder een dubbele wastafel, luxe jacuzzi, en stoomcabine. Een feest voor wie het betalen kan. 

Bijgebouw

sauna
foto Funda

De sauna van dit gemoderniseerde vrijstaande woonhuis bevindt zich niet in, maar naast het huis, in een bijgebouw van maar liefst 150 m2. Dus er was ook nog ruimte voor twee kantoorkamers, een praktijkruimte, pantry met bar, douche- en toiletruimte en ruime garage geschikt voor meerdere auto’s. Ook geschikt voor logés, meldt Funda. Vraagprijs €498.500.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen