Krap bij kas en toch kopen: 7 x kleine huisjes voor een klein prijsje

Door Natalie Polman 24 maart 2019

Zwem je niet in het geld of wil je gewoon niet veel uitgeven aan je nieuwe huis? Of heb je een hekel aan poetsen en wil je daarom zo klein mogelijk wonen? Wij vonden in Apeldoorn zes kleine huisjes voor kleine prijsjes.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Zen in Zuid

foto's Funda

Aan de Lekstraat in het gezellige zuid vind je dit lichte appartement met een gaaf uitzicht vanaf de vierde etage. De 64 m2 en drie kamers zijn voor €143.000,- van jou.

Leuk plekje

foto's Funda

In dezelfde straat vind je dit leuke appartement, met tevens drie kamers en een heerlijk groen veld aan de achterzijde. Het kost €149.500,-.

De natuur bij de hand

foto's Funda

Dit relatief ruime appartement (77 m2) aan de Germanenlaan is wel een pareltje: gelegen in het groene Apeldoorn-West, met twee balkons en vlakbij de sportvelden van het Orderbos en het winkelcentrum. En dat voor €145.750,-. Zaterdag 30 maart is er een Open Huis!

Gezellig aan de Germanenlaan

foto's Funda

Aan dezelfde straat vind je dit gezellige appartement. Voor €146.500,- is deze 74 m2 grote prima onderhouden woning van jou!

Van alles mogelijk

foto's Funda

In dit gave appartement aan de Henri Dunantlaan (het bos is ongeveer net zo dichtbij als het centrum) staat al een fantastische bar, verder is er nog van alles mogelijk. Laat je wildste fantasieën hier de vrije loop, voor een koopprijs van €150.000,-.

Instapklaar in het centrum

foto's Funda

Wil je heel graag in het centrum wonen en heb je geen zin om maandenlang te klussen? Misschien is dit dan helemaal jouw appartement! Het 66 m2 grote appartement met twee kamers kost €149.500,-.

Stads stekkie

foto's Funda

Ook in het centrum maar dan iets meer aan de rand: vlakbij het Catharina Amaliapark vind je deze wonderschone woning. 44 m2 is niet groot, maar wel gezellig! Het kost €125.000.-.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.