Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hittegolf of regen: zo zit je het hele jaar door lekker in je tuin

Aangeboden door HOZA 20 maart 2020

Die barbecue en dat grote tuinfeest dat je al een maand gepland had staan? Die gaan deze zomer ook met plenzende regen of een zinderende hittegolf gewoon door! Met een veranda of terrasoverkapping maak je van je tuin namelijk een tweede woonkamer waar je het hele jaar wil zitten. 

Van overkapping tot complete tuinkamer

Al die bloeiende narcissen en krokussen helpen ons eraan herinneren dat het hoog tijd is om aan de slag te gaan in de tuin. Voor iedereen die komende weken thuiszit een mooi moment om van de tuin een perfecte tweede woonkamer te maken!

Met een terrasoverkapping, veranda of complete tuinkamer creëer je heel makkelijk een plek in de tuin waar je altijd lekker koel of droog zit. ’s Avonds houdt een overkapping de warmte juist lekker vast, waardoor je ook op koele nazomeravonden gewoon buiten kunt eten.

HOZA

Zonwering? Verwarming? Buitenkeuken?

Goed nieuws: tuincentrum en bouwmarkt HOZA aan de Zwolseweg blijft zolang het kan open tijdens de coronacrisis. Zo kan het team zoveel mogelijk Apeldoorners helpen om thuis te gaan tuinieren, klussen en verbouwen.

Voor je veranda of overkapping ben je ook bij HOZA aan het goede adres. Kijk eerst eens online voor het uitgebreide aanbod en de vele mogelijkheden. Ben je op zoek naar een veranda met zonwering? Wil je verwarming in je buitenkamer? Een buitenkeuken? Aluminium of hout? HOZA kan maatwerk leveren en helpt je uitzoeken wat mogelijk is in jouw tuin. Bel gerust voor een afspraak.

Ook interessant:

HOZA

Handig! HOZA plaatst je schutting of tuinscherm voor je

Is jouw tuin toe aan een nieuw tuinscherm of een nieuwe schutting, maar heb je twee linkerhanden of ...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door HOZA. Meer over HOZA ontdekken?

HOZA

bouwmarkten

Gesloten08:00 - 17:00

Zwolseweg 323, Apeldoorn

Bekijk meer:bouwmarkten

adv.