Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een kijkje in de flamboyante nieuwe showroom van interieurstylist Lilian Meijer

Aangeboden door Lilian Meijer Interieurdesign 31 mei 2020

Wij namen een kijkje in de nieuwe en waanzinnig mooie showroom van Lilian Meijer, interieurstylist met een zwak voor het excentrieke. 

Ooit overwogen om een paar gigantische vrouwenlippen aan je muur te hangen? Een gouden vogelpoot met paarse veren naast je bank? Nu wel.

Wie in Lilians showroom aan de Lage Brink 19 langskomt kijkt namelijk haar ogen uit. De ruimte, bestaande uit een ‘woonkamer’ en keuken wordt gekenmerkt door een warme basis en weelderige, kleurrijke en uitgesproken details. “Er is denk ik niet één woord voor mijn stijl,” zegt Lilian. “Maar hotel chic komt misschien het dichtst bij.”

Foto's: Lilian Meijer

Nieuwe showroom

In haar splinternieuwe showroom ontvangt Lilian iedereen die hulp wil bij het inrichten van zijn of haar huis en op zoek is naar iets anders dan anders. “In de showroom staan veel stukken van de designers waar ik mee samenwerk en krijg je een idee wat er allemaal kan. We kijken samen wat je ideeën en smaak zijn en ik laat je stalen zien van stoffen voor gordijnen, behang en kussens.”

Stylingadvies

De ruimte zelf is zorgvuldig, laagje voor laagje opgebouwd. Van de houten visgraatvloer tot het zijden behang en de eye catching schilderijen aan de muur; Lilian heeft elk detail tot in de puntjes uitgedacht. “De lippen van Monique Spapens vind ik heel tof. Die zijn gemaakt van bijvoorbeeld gouden waxinelichtjes en van aluminium flessendopjes.”

Een kussen op maat, exclusieve meubels, de betaalbare kunst van Jacky Zegers, schilderijen van Wendy Buiter, meubels en accessoires van Eichholtz en woondecoratie van Rapture; Lilian laat je kennis maken met de meest bijzondere stukken of geeft je stylingadvies waarmee je zelf aan de slag kunt. “Als je wil neem ik je mee naar waar alle grote leveranciers te vinden zijn. Dan zoeken we aan de hand van jouw wensen samen de juiste gordijnen, meubels en vloerkleden bij elkaar.”

Foto's: Lilian Meijer

Inspiratie

Lilian verkoopt stukken van bijzondere merken als Arte, Elitis, Dutch Walltextile Company en Phillip Jeffries (behang), de meubels van onder meer Keijser & Co, Eichholtz, Macazz, de woonaccessoires van Jonathan Adler en Dôme Deco, en de stoffen van Romo en Prades.

Toe aan een nieuw interieur? Op Instagram deelt Lilian inspiratie van haar favoriete stijlen, accessoires en merken. Je kunt de showroom aan de Lage Brink 19 bezoeken op afspraak. Stuur een mailtje naar [email protected].

Lees ook:

Lilian Meijer Interieur (1)

Interieurstylist Lilian Meijer: ‘Ik wil dat mensen mijn interieurs zien en denken: wow, dit is chic en een tikkeltje anders’

Terwijl Lilian Meijer (34), interieurstylist, sfeerstylist en stylingadviseur, de meest bijzondere i...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Lilian Meijer Interieurdesign. Meer over Lilian Meijer Interieurdesign ontdekken?

Lilian Meijer Interieurdesign


Op aanvraag

Lage Brink 19, Apeldoorn

adv.