Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Didy van Di-Design heeft een woonwinkel, ontwerpt kussens én is interieurontwerper

Aangeboden door Di-Design 12 oktober 2020

Didy Schutte is van alle markten thuis: ze runt haar woonwinkel Di-Design, ontwerpt unieke kussens en is interieurstylist- en ontwerper. Ze heeft al tien jaar ervaring met het inrichten en ontwerpen van huizen en bedrijfsruimtes. Haar winkel is inmiddels al een jaar open. Van een bijzonder kussen tot een volledig ingerichte woning: bij Di-Design kun je terecht. “Mensen omschrijven mijn stijl als warm, elegant en hotel chic.”

Store & Studio

di-design apeldoorn
fotocredit: Di-Design

Di-Design vind je aan de Soerenseweg 28. De winkel bestaat uit een ‘Studio’ en een ‘Store’. “De Store is het deel van de winkel waar je een bepaalde stijl – mijn stijl – kunt zien. De Studio is het deel van de winkel waar je ziet wat er nog meer mogelijk is”, aldus Didy. In de studio vind je allerlei stalen in de vorm van stoffen, bijvoorbeeld voor gordijnen, bekleding en kussens. Daarnaast vind je daar de eigen verflijn van Di-Design, vloerkleden, lampenkappen en wandbekleding.

Kussens van Di-Design

Didy ontwerpt bovendien haar eigen kussens. Ook is het mogelijk kussens op maat te bestellen met zelf gekozen stoffen uit haar enorme stoffencollectie eventueel te voorzien van allerlei accessoires zoals knopen, veren en bandjes. “Tijdens mijn werk als interieurontwerper viel het me op hoe zelden ik écht mooie en unieke kussens vond voor op een bank. Daarom ben ik ze zelf gaan maken. Eerst verkocht ik ze op landgoedfairs maar uiteindelijk wilde ik zichtbaarder zijn. Een winkel met alleen sierkussens in de etalage wilde ik niet, dus is het deze interieurwinkel geworden. Zo kan ik ook mijn stijl laten zien”, vertelt Didy.

di-design apeldoorn
fotocredit: Di-Design

Didy heeft een warme stijl. Ze noemt het zelf hotel chic. “Ik houd ook erg van goud, maar dan wel mooi goud en op subtiele wijze toegepast. Daarnaast gebruik ik graag bijzondere materialen op een unieke manier. Denk bijvoorbeeld aan leer op wanden. “Ik wil graag het WOW-effect bij de klant creëren.” Dankzij haar jarenlange ervaring als interieurontwerper en -stylist kan ze ook jou goed adviseren in je eigen smaak.

di-design didy apeldoorn
fotocredit: Di-Design

Ontwerpen is een vak

Didy heeft een gedegen opleiding gevolgd (binnenhuisarchitectuur, interieurstyliste en projectarchitectuur). “Dat betekent dat ik meer kan dan een ruimte leuk inrichten. Ik denk graag mee met bouwkundige aanpassingen aan je woning. Daarnaast weet ik veel over het toepassen van diverse materialen. Die kennis is nodig om het mooiste en beste resultaat te krijgen. Een zijden gordijn is bijvoorbeeld prachtig, maar als je deze ongevoerd in de volle zon hangt dan verkleurt het al snel. Of hoe pas je kleuren toe in een ruimte, zijn bepaalde materialen wel geschikt om deze toe te passen? Dat soort zaken moet je wel weten.” Als je Didy inschakelt, haal je dus veel in huis.

di-design apeldoorn
fotocredit: Di-Design

Woonmaand oktober

Het wordt weer koud. We zijn meer binnen en dan moet het natuurlijk wel gezellig zijn. Daarom is oktober woonmaand. Ben jij ook toe aan een compleet nieuw interieur of wil je gewoon kleine wijzigingen aanbrengen? Wandel dan eens binnen bij Di-Design en ontdek wat ze allemaal voor prachtige producten in huis heeft!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Di-Design. Meer over Di-Design ontdekken?

Di-Design


Gesloten11:00 - 17:00

Soerenseweg 28, Apeldoorn

adv.