Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De keukentrend van 2019: een zwarte keuken

Aangeboden door Moodkeukens 12 april 2019

Het klinkt misschien gewaagd, maar steeds meer mensen ontdekken hoe stijlvol en warm een zwarte keuken kan zijn; of je nu houdt van Scandinavisch, ultraminimalistisch of super elegant. Wij spraken Johan den Ouden, eigenaar van Moodkeukens in Apeldoorn, over deze gave keukentrend.

Tijdloos en elegant

Of je nu gaat voor hoogglans acryl, zijdeglans of hoogglans lak, houtfineer of kunststof; een zwarte keuken straalt automatisch luxe en elegantie uit. Het staat goed in eigenlijk elk soort interieur en laat zich lekker makkelijk combineren met andere kleuren. En de kans dat je je keuken over een paar jaar al weer zat bent is klein, een zwarte keuken is net zo tijdloos als een witte! “Denk bijvoorbeeld aan de combinatie visgraatvloer en een donkere keuken, prachtig toch? Een front met houtwerk en een kader geeft een keuken al snel een klassieke uitstraling.”

Maar ook modern komt de zwarte keuken goed tot zijn recht. Alleen zie je natuurlijk wel elke vette vinger terug op je nieuwe deurtjes? “Dat wás wel altijd zo,” zegt Johan. “Maar door de ontwikkeling van nieuwe toppings zijn ook matzwarte en houtgefineerde zwarte keukens vingervrij!”

Foto's: indebuurt.nl

Maatwerk

Een keuken is voor veel mensen het hart van het huis. Je nieuwe keuken mag dus best wat karakter hebben. “Het voordeel is dat we uniek maatwerk leveren,” zegt Johan. “Dat vind je bijna nergens en geeft je een wereld aan mogelijkheden.” In de showroom van Moodkeukens aan de Vlijtseweg kijk je daarom je ogen uit. Zelfs binnen het genre minimalistisch heb je oneindig veel mogelijkheden. De zorgvuldig samengestelde showroomkeukens bij Moodkeukens geven je een beeld van de mogelijkheden, ook voor een zwarte keuken.

Kijk bijvoorbeeld eens naar bovenstaande oogstrelend robuuste keuken met houtnerffrontjes in de kleur zwart en oneffen, oudijzeren handgrepen aan het kastgedeelte. Een afzuigsysteem verwerkt in het fornuis, een wijnkast en heteluchtoven van Miele erbij en je keuken is af! Met kleine details, zoals de zichtbaarheid van de houtnerf, zorg je dat je keuken bij de rest van het huis past.

Moodkeukens zwarte keuken
Met een fotorealistisch tekenprogramma wordt je keuken uitgewerkt. Afbeelding: Moodkeukens Apeldoorn

Fotorealistische tekening

“Als je bij ons een keuken uit komt zoeken begin je eigenlijk met één deurtje. Wil je die bijvoorbeeld handgeverfd met een zichtbare kwaststreek, mat, in hoogglans, met een handingelegd latje of met glas? Omdat we het voor jou laten maken is elke kleur en houtsoort mogelijk. We merken dat zwart steeds populairder wordt.”

Vervolgens bepaal je de uitstraling van je keuken nog meer door te kiezen voor een traditionele greep, een moderne greep, greeploos of semi-greeploos. Heb je de perfecte basis gevonden? Dan bouw je jouw keuken daar omheen. “We maken een tekening van de ruimte en werken je keuken met een fotorealistisch tekenprogramma uit. Alle apparatuur verwerken we erin tot jouw perfecte keuken ontstaat.”

Foto's: Beda Keukens

Showroom bezoeken

Op zoek naar een keuken? Dan wil je natuurlijk zelf zien hoe viezevingerproof en gevarieerd de keukens van Moodkeukens zijn. Kom langs aan de Vlijtseweg 69 of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!


Meer over Moodkeukens ontdekken?

Moodkeukens woonwinkels

Geopend10:00 - 21:00

Vlijtseweg 69, Apeldoorn

Bekijk meer:woonwinkels

adv.