5 x Apeldoornse koopwoningen met een fantastische tuin

Door Anne Sophie Schotman 12 maart 2018

Apeldoorners ontwaken massaal uit hun winterslaap en willen weer naar buiten! Sta je op het punt een huis te kopen? Let dan vooral even op of de tuin wel lente-proof is. Zoals hier:

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

De architectonische tuin

Huis met tuin in Apeldoorn
Foto: funda.nl

Rond je nieuwe huis aan de Nijbroekseweg ligt een onder architectuur aangelegde tuin met meerdere terrassen, sierbestratingen en een monumentale boom. Met een perceeloppervlakte van 1.640 m² is er meer dan genoeg te doen voor je groene vingers.  De woonboerderij (vraagprijs €649.000) die bij je tuin hoort mag er trouwens ook zijn! Lees hier meer

De vijvertuin

Huis met tuin in Apeldoorn
Foto: funda.nl

In de tuin van dit jarenzeventighuis in Berg en Bos worden de verschillende terrassen vergezeld door een grote vijver. De binnenkant kan wat werk gebruiken, maar buiten kun je direct beginnen met je moestuin. Biedingen vanaf €850.000 worden serieus genomen. Lees hier meer over deze woning.

De exotische tuin

Huis met tuin in Apeldoorn
Foto: funda.nl

Zowel aan de voorkant als de achterkant van dit huis aan de Arnhemseweg (€525.000) vind je oneindig veel tuin met verschillende zithoeken, een overdekte veranda en een vijver. Voor de kenners; in de tuin staan bijzondere bomen als de sequoia, ginkgo biloba en acers. De vijver is inclusief libellen, kikkers en vissen.

Doet de tuin je niks, koop het huis dan om het gigantische tuinhuis dat achterin staat en eruitziet als een yurt, compleet met houtkachel. Zwijmel hier verder

De tuin met kas

Huis met tuin in Apeldoorn
Foto: funda.nl

Binnen moet er nog veel gebeuren aan dit huis aan de Veenhuizerweg. Maar buiten staat een kas klaar om gevuld te worden en is er genoeg ruimte om al je strandbedjes en picknickkleden uit te stallen als de temperatuur stijgt.

Deze woning staat te koop voor €419.500 en heeft een perceeloppervlakte van 1.045 m². Bekijk hier meer foto’s

De niks-meer-aan-doen-tuin

Huis met tuin in Apeldoorn
Foto: funda.nl

Aan de Arnhemseweg weten ze wel raad met tuinen. In de tuin achter dit huis hoef je namelijk alleen nog te gaan zitten. Op de overdekte droomveranda bijvoorbeeld. Of aan tafel, onder een zee van witte rozen. Of achterin, in de buurt van de tuinkeuken (!), om maar iets te noemen.

Voor deze helft van een monumentaal woonhuis betaal je €469.000. De rest van het huis is ook zeker de moeite van een kijkje waard.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen