9 x huizen in Apeldoorn die de aandacht trekken

Door Natalie Polman 17 maart 2019

Wil jij in een huis wonen waar mensen extra rustig langsrijden omdat ze het uitgebreid willen observeren? Er staan een paar opvallende huizen te koop in Apeldoorn, wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Ridders en kastelen

blikvanger3
foto Funda

Heb je een groot gezin dat wel houdt van avonturen beleven? Dan past dit avontuurlijke huis helemaal bij jullie! Met maar liefst 250 m2 en tien (!) kamers is hier genoeg ruimte voor jullie wilde dromen. De vraagprijs is €700.000,-.

Altijd zomer

foto Funda

In dit in de jaren 70 onder architectuur gebouwde huis aan de rand van het Orderbos hou je het zomerse gevoel het hele jaar door vast. Kunstzinnige en natuur-liefhebbende types zullen zich hier vast thuis voelen! Wel moet je éven in de buidel tasten, want dit optrekje kost €895.000,-.

Futuristisch

foto Funda

Ben je meer van moderne architectuur en van het stadse leven? Deze woning uit 2009 ligt nabij de recent aangelegde Apeldoornse Grift, vlakbij de Stationsstraat en de markt. Het complex genaamd ‘Twentyseven’ heeft in het bouwjaar tevens de Architectuurprijs gewonnen. Vinden we niet gek. Prijs? €299.500,-.

Statig

foto Funda

In dit vrijstaande herenhuis komt het beste van klassiek en modern bij elkaar. Het is namelijk in 1949 gebouwd maar in 2006 verbouwd en gemoderniseerd. Zie jij jezelf hier al de jaloerse blikken op straat bekijken? Voor €425.000,- is dit stulpje van jou!

Mooi rood is mooi

foto Funda

Een rood huis dat Op ’t Vievertjen heet, daar zijn er niet veel van. Dit jaren-dertighuis kost je dan ook bijna een miljoen. Tja, je wilt iets unieks of niet.

Symmetrisch en stijlvol

foto Funda

Architect J.D. Slijkhuis tekende voor deze villa uit 1928, waarbij de symmetrie wordt gevierd. Tja, logisch dat ook dit huis de miljoen (€998.000,-) aantikt.

Geen groentje

foto Funda

Ook dit huisje is – bijna – symmetrisch maar vooral is het opvallend en lieflijk. Het staat er tevens al sinds 1910, dus het ademt historie. En dat voor €445.000,-.

Tangram

foto Funda

Als je niet weet wat een tangram is, kijk dan naar de raampartijen in de gevel van dit bijzondere huis, gebouwd in 1984 naar ontwerp van architect Dick van de Kamp. Wil je het huis nóg beter bekijken voordat je het koopt (vraagprijs €649.000,-), bekijk het dan op zaterdag 30 maart tijdens het Open Huis.

Puntig

blikvanger
foto Funda

Deze spitsige villa is voor mensen die houden van allesbehalve standaard. Ook hiervoor tekende in de jaren 80 een architect. Dan valt die prijs van €489.000,- toch hartstikke mee?!

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.