Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x wat de nieuwe koop- en huurwoningen van De Crescent West zo bijzonder maakt

Aangeboden door De Crescent West 28 oktober 2020

Wonen midden in het centrum en dat ook nog betaalbaar? Het kan! Pal tegenover het station in ons mooie Apeldoorn vind je binnenkort 14 stoere stadsvilla’s en 30 huurappartementen. Het project De Crescent West is in volle gang en inschrijven op de koopwoningen kan nu al. Apeldoorn kan extra woningen goed gebruiken en déze huizen zijn wel heel bijzonder. Benieuwd wat De Crescent West zo uniek maakt? Dat lees je hier.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Je ontwerpt je eigen droomhuis

De crescent west apeldoorn

Als je een huis koopt, moet je altijd wel ergens je eisen bijstellen. Bij de 14 stadsvilla’s van De Crescent West hoeft dat dus niet. Je kunt de woningen namelijk als koper grotendeels zelf indelen.

Alle huizen in De Crescent hebben namelijk modulaire opties. Dat wil zeggen dat je de indeling van de kamers voor een groot deel kunt aanpassen. Alle 14 huizen hebben vier verdiepingen en in de basis een vide. Je kunt er echter voor kiezen om die vide te laten vervallen zodat je een extra grote woonkamer hebt. Maar je kunt ook kiezen om een tweede werkkamer te realiseren. Er is tevens ruimte voor een uitbouw van één of zelfs twee verdiepingen. En dan kun je ook nog een dakterras erbij nemen of een dakopbouw realiseren.

Naast de modulaire opties heb je nog de mogelijkheid om andere zaken aan te passen zoals de grootte van de badkamer, de deuren, het bouwen van een inloopkast of een seperaat toilet. Dit soort aanpassingen zijn vaker mogelijk bij nieuwbouwwoningen. Je kunt bij De Crescent West dus je eigen droomhuis ontwerpen!

Je woont rustig, maar toch in het centrum

De Crescent West

De Crescent West wordt gerealiseerd op de hoek van de Hoofdstraat en het Stationsplein. Je woont dus in het hart van Apeldoorn en pal tegenover het station. Dankzij de afgesloten binnenplaats woon je echter ook heel rustig. En dat terwijl restaurants en winkels letterlijk om de hoek liggen. Wie wil dat nu niet?

De woningen zijn allemaal duurzaam gebouwd

De crescent west apeldoorn

Naast de 14 stadsvilla’s krijgt De Crescent West 30 huurappartementen. Zowel de koopwoningen als de huurwoningen hebben allemaal energielabel A++, het hoogst mogelijke label. Alle huizen worden aangesloten op een luchtwarmtepomp en koken kan straks op een inductieplaat. Een gasaansluiting is er dus helemaal niet meer.

Daarnaast krijgen alle daken zonnepanelen, met uitzondering van de daken van de berging. Daar komt namelijk een dakbedekking van mos op te liggen. Groene daken zijn niet alleen veel leuker om tegenaan te kijken maar zorgen ook voor frissere lucht en een goede afvoer van regenwater.

Je hebt alle ruimte

De crescent west apeldoorn

Bijzonder aan De Crescent West is dat je het stadse leven niet vaarwel hoeft te zeggen maar er toch een hoop ruimte voor terug krijgt. De koopwoningen zijn allemaal 130 vierkante meter of (veel) groter. Daarnaast heb je een gemeenschappelijke binnenruimte, een berging voor al je spullen en een parkeerplaats. En dan heb je ook nog een tuin aan die rustige binnenplaats, een dakterras óf allebei.

De prijs is relatief laag voor wat je krijgt

De Crescent West

Je kunt wellicht een goedkoper koophuis vinden in Apeldoorn, maar krijg je dan wat je in De Crescent West krijgt? Want hoe vaak heb je de mogelijkheid om een huis voor dit bedrag zoveel aan te passen op je smaak en wensen? De koopwoningen zullen allemaal uitkomen tussen de €365.000 en €430.000. Daarvoor krijg je dus een ruim, duurzaam en persoonlijk aangepast huis in het centrum van de stad.

Wonen in De Crescent West

De crescent west apeldoorn

Vanaf nu kun je inschrijven op de 14 koopwoningen van De Crescent West. De huurwoningen zullen iets later in de verhuur gaan, ongeveer zes maanden voor de oplevering. Deze oplevering staat gepland voor het tweede kwartaal van 2022. Heb je belangstelling voor de koopwoningen of wil je op de hoogte zijn van de oplevering van de huurwoningen? Bekijk dan gauw de website van De Crescent Wonen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Crescent West. Meer over De Crescent West ontdekken?

De Crescent West

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.